✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Bezoek op afspraak onze showroom!

Epoxy tafel van 3 meter

Ben jij op zoek naar een epoxy tafel van 3 meter? Je vindt hem bij Cralini! Een tafel van 3 meter wordt met recht een échte eyecatcher in jouw interieur. Je kunt de tafel helemaal naar jouw smaak samenstellen. Er zijn verschillende mogelijkheden qua kleur, breedte en de tafelpoten. Je kunt dus altijd een epoxy tafel samenstellen die in jouw interieur past.

Suar boomstamtafel
Suar boomstamtafel epoxy

Houten tafelbladen van 3 meter

Als je een epoxy tafel wil van 3 meter, is er ook een tafelblad nodig die zo groot is. De houten tafelbladen, met welke variant van epoxy tafel 3 meter dan ook, is ook te onderscheiden in verschillende mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor de verlijmde of gehele bladen. Al dan niet met boomrand, de ontschorste natuurlijke kant.

Verlijmde tafelbladen

Bij de verlijmde bladen zie je de balken doordat de nerftekening niet doorloopt, dit is een boomrand tafel. Deze prachtige niet-onderbroken lijntekening van de nerven zie je bij de hele bladen wel; boomstam tafels genoemd.

Boomstam tafelbladen

De boomstam-bladen zijn schaarser, en dus meestal duurder. De meeste mensen zijn zich er niet van bewust, totdat ze erop gewezen worden. Heeft het geen toegevoegde waarde voor je, dan kan je dus geld besparen met een verlijmde (boomrand) tafel. In sommige gevallen biedt het ook meer verzekering tegen werking van het hout. Overigens blijft hout natuurlijk materiaal, en werken hoort bij de eigenschappen. Vocht, temperatuur en vooral wisselingen hebben altijd invloed op hout.

Wat zijn de mogelijkheden?

Dat is een interessante vraag. Kort door de bocht; alles kan, mits technisch mogelijk. Een aantal voorbeelden van epoxy tafel van 3 meter lang;

Riviertafels

Een epoxy tafel van 3 meter lang waar het middendeel een stromende rivier lijkt. Hierbij kan je (semi) transparante kleuren gebruiken of niet-transparante kleur. Houtsoorten, (kleur) afwerkingen en onderstellen geven de unieke touch.  

Lavatafels

Een epoxy tafel zoals de bekendere riviertafel, maar dan met lava kleuren. Geel, rood en oranje tinten die gloeiende magma stromen lijken te zijn. Ook hier alle keuze om te personaliseren.

Honingraat / Honeycomb / hexagon.

Een tafel waar uit het oppervlakte een honingraatstructuur is uitgefreesd. Dat kan uit hout of uit een basis waaroverheen met epoxy of andere materie. Het hout of de andere afwerking kan dan allerlei kleuren krijgen, al dan niet met speciale effecten. De honingraatstructuur wordt vervolgens gevuld met de gewenste epoxykleur, ook hier zijn enorm veel varianten en combinaties mogelijk.

Hout met epoxy

Een epoxy tafel van 3 meter lang waarbij hout de basis is. Of het nu eikenhout, beukenhout of exotischer soorten zijn. Het wordt overtrokken met een diepte gevende laag epoxy. Eventuele natuurlijke scheuren, kieren en grove noesten kunnen gevuld worden met de kleur en mate van transparantie. Daarna wordt het geheel afgewerkt met verschillende lagen kleurloze, transparante epoxy. Ook kan er een lichte tint aan meegegeven worden; zwart, turquoise of een andere vleug.

En een epoxy tafel 3 meter voortgebracht door je eigen fantasie, we zijn benieuwd!

Epoxy tafels

Andere Epoxy wensen?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!