✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Epoxy tafel ovaal: dé eyecatcher!

Ben jij op zoek naar een ovale epoxy tafel voor in jouw woon- of eetkamer? Cralini maakt de mooiste en meest authentieke tafels. Zo heb je echt een uniek stuk in huis! Je kunt kiezen uit verschillende soorten ovaal en uit diverse vormen van epoxy.

epoxy meubels

Soorten epoxy tafels

  • Rivier- of lavatafel.

Jouw epoxy tafel ovaal met een stroom magma of tropisch gekleurd water over het blad. De bekendste variant van de epoxy tafels. Kleuren en mate van transparantie kan je zelf kiezen. Het blad wordt na het gieten in de gewenste ovaalvorm gefreesd.

  • Hexagon / Honeycomb / Honingraat.

In jouw epoxy tafel ovaal wordt dan een honingraatstructuur in het oppervlakte uitgefreesd. Dit lijnenspel wordt dan in de gewenste kleur volgegoten. Als je vervolgens de gehele tafel met een laag transparante epoxy overdekt knalt zowel de nerftekening als de hexagons van jouw epoxy tafel ovaal af. Ook voor vergadertafels een unieke en moderne keuze.  

  • Hout met epoxy.

Jouw epoxy tafel ovaal heeft als basis een houtsoort, bijvoorbeeld eiken. Eventuele noesten en natuurlijke scheuren worden gevuld met een epoxykleur(effect) naar keuze. Vervolgens komen de lagen transparante, kleurloze epoxy als verzegeling over het geheel. De kenmerkende diepte en boost aan het kleur- en lijnenspel is waarom epoxy zo bekend is geworden.   

  • Maatwerk.

Jouw epoxy tafel ovaal, maar dan zoals jij hem in gedachten hebt. Wat je er ook in wilt hebben. Een oude meester, een kunstwerk van je (klein)kinderen, hobby of bedrijf. Alles kan.

Soorten ovale epoxy tafels

Een epoxy tafel ovaal kan overigens niet uitgevoerd worden met de zogenaamde boomrand. Dit omdat er geen bomen groeien in de vorm van jouw epoxy tafel ovaal. Zoals eerder gezegd kan je bij epoxy tafel ovaal kiezen uit een aantal soorten ovaal.

Rond ovaal.

Jouw ovale epoxy tafel is dan eigenlijk een rechthoekige tafel met ronde kopse kanten. Of een ronde tafel met een recht deel intussen in.

Traditioneel ovaal.

Jouw epoxy tafel ovaal met aan weerszijden een smalle kopse kant. Die gaan in een vloeiende lijn over in de gebogen vorm van de lange zijdes. Een sierlijke tafel die aan de kopse zijden eigenlijk niet te benutten is, behalve voor kleine kinderen. Wel is het voordeel dat door de gebogen vorm de mensen aan tafel elkaar het beste kunnen zien. Er is dus het meeste contact mogelijk. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de mensen die uiterst links en uiterst rechts aan een zijde van een rechthoekige tafel zitten.

Deens ovaal.

Jouw ovale epoxy tafel, maar dan zo gevormd dat het eigenlijk een hoekig ovale tafel is. De beide kopse kanten zijn licht ovaal en de lange zijdes ook. Het is eigenlijk een tussenvariant. Rechthoekig aan de ene kant, en traditioneel ovaal aan de andere kant. Het is mogelijk om aan beide kopse kanten te zitten, ongeveer zo comfortabel als aan de rechte kopse kanten.

Bijlblad of axe.

Jouw epoxy tafel ovaal maar dan met de kopse kanten recht en de beide lange zijdes met een ronding. Als een bijlblad als het ware. Deze epoxy tafel ovaal biedt in tegenstelling tot de meeste ovale epoxy tafels wel de mogelijkheid om aan de kopse kanten te zitten.

Epoxy tafel ovaal

Andere Epoxy wensen?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!