✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Bezoek op afspraak onze showroom!

Epoxy tafels met led: het kan!

epoxy tafel met led

Deel dit artikel

Een epoxy tafel met led geeft een supergaaf effect in jouw interieur. Een op zichzelf al unieke tafel uitvoeren met led, dat is de overtreffende trap van uniek. Een epoxy tafel met led is “the next best thing”. In deze blog lees je alles over de mogelijkheden!

Epoxy tafel met led – waar moet je op led’n?

Nou, allereerst op jouw eigen wensen. Het is in een wereld waar bijna alles kan heel belangrijk om te weten wat voor epoxy tafel met led je precies zoekt. Natuurlijk kunnen wij je daarbij helpen. We nemen eerst even wat soorten epoxy tafels met je door. Aan alle soorten kan led toegevoegd worden.

Ruimte om snoer weg te werken?

Stel, jij wilt een salon epoxy tafel uitgevoerd met led. Dan zijn er wat dingen die je moet overwegen. Is er ruimte om een snoer naar het stopcontact weg te werken? Of kies je voor jouw tafel voor een op accu of batterij werkend systeem? Dit is belangrijk. Vooral voor het weg kunnen werken van de accu. Er moet dus aan de onderzijde ruimte gemaakt worden om dat in te kunnen stoppen, terwijl het bereikbaar is voor het vervangen of opladen. Een volledig gegoten blad voor jouw epoxy tafel met led is dan dus niet mogelijk. Je zult dan altijd het “kastje” zien. Vaak wordt een riviertafel als basis gebruikt. Daar kan in een van de “oevers”, het hout, dat “kastje” worden weggewerkt. In sommige gevallen kunnen we het pakketje redelijk wegwerken onder het onderstel. Maar dat gaat zeker niet altijd op. Dit geldt overigens voor alle volgende bladen. Apart van deze mogelijkheden willen we de suarbladen waar epoxy in is gegoten noemen. De chique uitstraling van het met epoxy overtrokken hout. De rivier, het meer dat uitgelicht wordt. Biologerend, rustgevend. Uiteraard kunnen alle andere houtsoorten toegepast worden, maar Suar is een unieke in zijn soort.

Hoe veel licht wil je toevoegen aan je tafel?

Dus eerst is de wijze van voeding/stroom van belang. Vervolgens moet je kijken hoe jouw epoxy tafel met led eruit mag zien. Wil je inderdaad de bekende riviertafel, een of meer stromen water die je in de meest bizarre manieren kunt uitlichten. Net in welke stemming je bent, of welke gebeurtenis je wilt onderstrepen. Romantiek, feestelijk, oppeppend of juist rustgevend. Jij zit aan de knoppen van de afstandsbediening. Geef je een show met effecten of wil je een kalme rustgevende sfeer. Het kan allemaal. In sommige gevallen kan je het laten meegaan met de muziek die je draait, hoe cool is dat.

Wat ook cool is, jouw epoxy tafel met led kan een contactloze oplader van je device zijn. Dan maken we een zone waarop bijvoorbeeld jouw telefoon oplaadt. Als je wilt met een icoontje waar hij moet liggen. Een bliksemschicht in een kleur die jij wilt bijvoorbeeld. Unieke epoxy tafel met led, dat hadden we beloofd. Dat doen we dan ook.

Welk type tafel wil je met led?

Bij Cralini kun je kiezen uit verschillende soorten epoxy tafels met led: sidetables, eettafels, bureaus.. alles is mogelijk! Een langgerekte tafel achter een bank. Een bijzettafel in een hoek, nis of naast een ander meubelstuk. Allemaal op zichzelf al beauty’s, maar wacht tot je de led aandoet. De juiste sfeer toevoegend aan jouw interieur. Verras jouw bezoek met deze uniek tafels.

Een epoxy bureau gecombineerd met led lijkt een vreemde eend in de bijt. Maar ook bureaus lenen zich bijzonder goed voor het gebruik van led. Een epoxy tafel met led die honingraten doet oplichten. Of die een bolide uitlicht. Die prachtige iconen in bijzondere kleuren doet schitteren, vlammen. Denk ook aan andere toepassingen; hexagons die jouw epoxy tafel met led doet oplichten. Uniek lijnenspel, uitgelicht door led. Iconen die uitgefreesd worden, letters, logo’s. Alles kan. Niet alleen voor thuis. Ook voor je cave, kantoor of vergaderruimte.

Meer weten over een epoxy tafel gecombineerd met led?

Laten we contact hebben! Dan gaan we kijken naar jouw unieke wensen. Iets moois nog mooier maken. Dat is wat we graag doen. Welkom, Cralini. Wij maken tafels, jij maakt het jouw thuis.

Meer
blogs