✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

In een tijd waarin flexibiliteit en functionaliteit steeds belangrijker worden, kwam er een klant bij ons met de vraag naar een hoog-laag bureau. Maar voor hen was het niet alleen een kwestie van gemak; ze wilden ook dat het bureau perfect zou passen bij hun eigen stijl, met elementen die echt zouden opvallen. 

Daarom hebben we niet alleen gekeken naar het ontwerp, maar ook naar de functionaliteit. We hebben we een draadloze oplaadzone in het tafelblad van epoxy geïnstalleerd, waardoor ze hun apparaten gemakkelijk kunnen opladen tijdens het werk. Zo biedt dit epoxy bureau vele mogelijkheden. 

Het resultaat van dit hoog-laag bureau is dan ook indrukwekkend. Het voegt niet alleen sfeer toe aan de werkruimte, maar combineert ook elegantie met gebruiksgemak. Voor de klant was het meer dan ze hadden verwacht – het was precies zoals ze het wilden, tot in de kleinste details.

Ook een functioneel én stijlvol bureau?

Ben jij klaar om jouw werkruimte te transformeren en een epoxy tafel te kopen die stijl en innovatie perfect combineert? Neem dan contact op om de mogelijkheden voor jouw droombureau te bespreken. Vul onderstaand formulier in of stuur Johan een berichtje via Whatsapp!