✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Een set van een eetkamertafel en een salontafel die perfect in hun woonkamer pasten, was precies waar onze klant naar op zoek was. De tafels, gemaakt van Suar hout gemengd met epoxy, zorgden voor een unieke uitstraling die perfect aansloot bij het aquarium dat in hun woonkamer staat. De tafels zijn opgebouwd uit een diepe, forest green epoxy met verschillende lagen doorzichtig epoxy, waardoor er diepte en leven in de tafels ontstaat.

Onze klant is erg tevreden met het resultaat van de epoxy tafels. We hebben lang gezocht naar de perfecte stukken hout, en dat heeft duidelijk bijgedragen aan dit prachtige resultaat. Deze set is niet alleen functioneel; het geeft de woonkamer echt een upgrade.

Het proces

Ook een prahctige tafelset?

Ben jij ook op zoek naar een tafelblad dat jou een speciaal gevoel geeft? Laten we dan met elkaar in contact komen! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.