✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Voor dit project was de klant op zoek naar een prachtige maar subtiele epoxy tafel. Daarom hebben we besloten om met zwarte epoxy te werken, om het blad een rustige uitstraling te geven.

Op wens van de klant hebben we notenhout gebruikt, dat we hebben opgedeeld in twee stukken. Toch wilden we graag dat de organische vorm van de boom terug te zien was in de tafel. Dit hebben we bereikt door één stuk in zijn geheel in het midden te plaatsen, en het andere stuk hout doormidden te zagen en vervolgens aan de buitenkanten te plaatsen. Hierdoor kreeg het blad echt een uniek karakter, met twee epoxy stromen in het blad. 

Het epoxy tafelblad is afgewerkt met een hoogglans lak, wat niet alleen zorgt voor een prachtige glans over de tafel, maar het ook krasbestendig maakt. Dit maakt de tafel niet alleen handig in gebruik, maar ook een prachtig element in je woonkamer.

Zie hier nog meer prachtige foto's

Ben jij helemaal geinspireerd door deze prachtige epoxy tafel?

Ben jij ook enthousiast geworden over een epoxy tafel? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier, en we helpen je graag verder!