✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Het vakantiegevoel in huis halen? Dat was precies waar deze klant naar op zoek was. Het hout van de Moerbeiboom is volledig in de mal gelegd, gevolgd door laagjes azuurblauw en turquoise, en afgesloten met een laagje transparante epoxy. Met ingeblazen witte epoxy werden de golven gecreëerd, waardoor het idee van de oceaan echt tot leven kwam.

De klant wilde graag dat het houten epoxy tafelblad de natuurlijke textuur behield. Daarom is het blad afgewerkt met wax olie. Hierdoor blijven de kenmerken van het moerbeihout goed voelbaar, terwijl de tafel toch beschermd is tegen stoten.

De klant was zeer verrast door het resultaat. Ze wisten niet dat epoxy zulke mooie effecten kan creëren. De tafel staat nu prachtig in hun woonkamer en zorgt echt voor dat vakantiegevoel waar ze zo naar verlangden.

Zie hier nog meer prachtige foto's

Staat er binnenkort ook zo'n prachtige tafel bij jou in huis?

Ben jij ook enthousiast geworden over een epoxy tafel? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier, en we helpen je graag verder!