✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

De klant had een duidelijke visie: een epoxy houten tafel die echt het middelpunt van hun woonkamer zou worden. Met al plannen voor gekleurde stoelen wilden ze een hint van blauw in de tafel verwerken, geïnspireerd op het eilandgevoel. Dit kwam perfect samen met de prachtige nerven en kleuren van het Suar hout, een favoriet voor dit soort projecten vanwege het prachtige resultaat dat het oplevert. 

Het was belangrijk voor de klant dat het epoxy tafelblad opviel, maar op een stijlvolle manier. Gelukkig zijn we erin geslaagd om dat effect te bereiken. De tafel is een echt statement piece geworden, een weerspiegeling van de persoonlijkheid van de klant. En ze zijn het er zeker mee eens; het eindresultaat overtrof volledig hun verwachtingen. 

 

In de woonkamer

Ook een tafel geïnspireerd door het eilandgevoel?

Wil jij ook zo’n echte eye-catcher voor in jouw woonkamer? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of stuur Johan een berichtje via Whatsapp!