✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

De klant had een duidelijk idee voor zijn werkruimte. Hij zocht een langwerpig bureau dat niet alleen praktisch was, maar ook met een stijlvol epoxy tafelblad. Het moest opties bieden voor kabelmanagement en een verhoogd gedeelte hebben voor apparaten. Deze combinatie van functionaliteit en stijl zou zijn werkruimte een uniek en persoonlijk tintje geven.

Na overleg werd besloten om het bureau te maken van notenhout, gevuld met zwarte epoxy. Deze materialen staan niet alleen bekend om hun duurzaamheid, maar bieden ook een rustige en neutrale uitstraling. Precies waar de klant naar op zoek was!

Het ontwerp van het bureau werd zorgvuldig uitgedacht om zowel werk als ontspanning te combineren. De klant wilde namelijk niet alleen een plek om aan te werken, maar ook een ruimte waar hij samen met zijn zoontje kon gamen. 

Toen het houten epoxy bureau uiteindelijk af was, was de klant erg tevreden. Het lange, elegante oppervlak van notenhout, gevuld met de glanzende zwarte epoxy, bood perfect het stijlvolle contrast dat hij zocht.

Binnenkort ook aan het werk aan zo'n prachtig bureau?

Wil jij binnenkort ook aan het werk aan een stijlvol bureau? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier!