✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Bezoek op afspraak onze showroom!

Uniek accessoire: epoxy wanddecoratie

epoxy wanddecoratie

Deel dit artikel

Unieke dingen, daar worden wij blij van. En met epoxy wanddecoratie houdt niks ons tegen.
De categorie wanddecoratie van epoxy valt daar namelijk helemaal onder. We nemen je mee in deze oneindige wereld aan mogelijkheden.

Wat doet epoxy in een interieur?

Epoxy doet iets magisch met de ondergrond. Het versterkt kleuren, contrasten en lijnen. Het geeft diepte aan texturen en materiaal. Verrijk jouw wanddecoratie tot epoxy wanddecoratie. Als je eenmaal in levende lijve het effect van epoxy hebt gezien snap je ons probleem. Namelijk dat het niet op video of foto vast te leggen hoe mooi epoxy wanddecoratie echt is. Hoe diep en bijzonder de zogenaamde lenswerking van epoxy is. Kom gerust jezelf overtuigen! Welkom!

Mogelijkheden van epoxy wanddecoratie bij Cralini

Bij Cralini kun je terecht voor diverse mogelijkheden qua wanddecoratie! De categorieën zoals wij epoxy wanddecoratie indelen zijn:

Meesterwerk aan de muur

Een bekende categorie binnen epoxy wanddecoratie is een meesterwerk of ander kunstwerk ingieten in de epoxy. Zo hebben we al menig werk dat in het Rijksmuseum hangt in een wandobject ingegoten. Het ”Melkmeisje”, de “Nachtwacht” of “Bloemstilleven met Albasten Vaas”. Maar ook het schattige “Meisje in het Blauw”, de statige “Michiel de Ruyter” of de edele “Spinola” in vol ornaat zijn prachtige voorbeelden van een luxe toepassing van epoxy wanddecoratie. Natuurlijk kunnen ook kunstwerken naar eigen wens ingegoten worden in het magische goedje. Of documenten, foto’s of tekeningen van dierbaren, met epoxy wanddecoratie krijgen ze de plaats die ze verdienen. Bekijk voor inspirerende voorbeelden onze Inspired by Rijksmuseum-collectie.

Jouw eigen kunstwerk aan de muur

Heb je een kunstwerk, al dan niet van eigen hand, en wil je het de diepte geven die epoxy het geven kan? Dit kunnen werkelijk alle varianten zijn die de kunstwereld biedt. Van doeken tot panelen, alles kan tot epoxy wanddecoratie worden verwerkt. Of ze nu van krijt, houtskool, acryl of andere materialen zijn gemaakt. Zolang er maar geen siliconen zijn gebruikt, dat stoot de epoxy namelijk af. De epoxy die door Cralini wordt gebruikt heeft zeer goede UV bescherming. Dat houdt in dat vergeling maximaal tegen wordt gegaan. Zodoende kunt u uw epoxy wanddecoratie extra lang laten schitteren.

Acrylic Pouring aan de muur.

Deze categorie van epoxy wanddecoratie is een wereld aan mogelijkheden op zichzelf. Deze toepassing van epoxy wanddecoratie is nog relatief onbekend, maar dit verandert snel. De verschillende technieken die op doek of paneel toegepast kunnen worden zijn namelijk oneindig. En uniek, niks is volledig repeteerbaar. Denk bij deze categorie aan fictief universum of sterrenhemel. Of gewoon een biologerend kleurenspel, stuk voor stuk unieke creaties. Waaiers in de meest bizarre kleurstellingen. Of bloemen die ontstaan uit schijnbaar achteloos uitgegoten kleuren. De meest bijzondere cellen die ontstaan tijdens de verschillende technieken. Epoxy wanddecoratie op z’n best. Helemaal als je bedenkt dat jij mede kunt bepalen. Welke kleuren er gebruikt moeten worden. Of je graag goudsporen, glitter, metallic-effecten wilt toepassen ja of nee. Deze manier van epoxy wanddecoratie is verbluffend mooi. Wist je trouwens dat we deze prachtige techniek ook in tafelbladen toepassen? Niet alleen je epoxy wanddecoratie, maar een setje met bijzettafel, salontafel. Wat jij maar wilt. Daarmee komen we automatisch in de volgende categorie van de epoxy wanddecoratie terecht. Hier gaan we aan de hand van jouw wensen kijken wat voor jouw interieur de mooiste variant is.

Maatwerk aan de muur.

Ook maatwerk is mogelijk. Aan de hand van jouw interieur, jouw wensen en de mogelijkheden kijken we samen hoe we jouw gedroomde object(en) werkelijkheid kunnen maken. En heb je andere ideeën, wensen of vragen; laat het ons weten. Wij staan nergens meer van te kijken namelijk. Zoals je begrijpt is deze categorie de verzameling van wat niet in een andere categorie epoxy wanddecoratie past, of een combinatie van dit alles is. Daag ons maar uit!

Contact over jouw epoxy wanddecoratie?

Ben je inmiddels toe aan een beetje hulp tijdens jouw zoektocht? We kunnen bij ons in het atelier en de showroom inspiratie geven. We kunnen ook via beeldbellen of bij jou thuis of op kantoor sparren over het ideale epoxy wanddecoratie. Appen kan, bellen kan. Neem gerust contact op!

Tot snel!

Meer
blogs