✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Laatst bijgewerkt op 18-12-2023

1. Algemeen

Bij Cralini streven we ernaar om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met zijn aankoop. We begrijpen echter dat er situaties kunnen zijn waarin een retourzending en/of terugbetaling nodig is. In dit beleid leggen we uit hoe we omgaan met dergelijke verzoeken.

2. Retourzendingen

Klanten dienen het volgende te doen:

Heb je een standaard kant en klaar product gekocht via onze website? Stuur een e-mail naar info@cralini.nl en we bekijken hoe we je het best kunnen helpen.

3. Situaties waarin we retourzendingen accepteren

Het geleverde product komt niet overeen met de bestelling.

4. Tijdsbestek retourzendingen

Voor retourzendingen is het noodzakelijk om binnen 30 dagen na ontvangst van het product contact op te nemen via info@cralini.nl. Retourzendingen buiten dit tijdsbestek worden mogelijk niet geaccepteerd, behalve in gevallen van verborgen gebreken die niet onmiddellijk na ontvangst konden worden vastgesteld.

5. Terugbetalingen

Klanten kunnen een terugbetaling verwachten:

Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde goederen.

Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

De terugbetaling zal worden uitgevoerd op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaling.

6. Maatwerk en Ruilen

Houd er rekening mee dat maatwerkproducten niet geruild kunnen worden. Omdat elk product met zorg is vervaardigd volgens jouw specificaties, is ruilen helaas niet mogelijk. We doen echter ons uiterste best om eventuele klachten of problemen op te lossen, zodat je volledig tevreden bent met je aankoop.

7. Klachten en Contact

Bij eventuele klachten of vragen over retourzendingen en terugbetalingen, neem contact op via info@cralini.nl.

Cralini behoudt zich het recht voor om dit beleid op elk moment te wijzigen. Klanten worden aangemoedigd om regelmatig deze pagina te raadplegen voor eventuele updates.

Bedankt voor je begrip en het vertrouwen in Cralini.