✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Epoxy meubels laten maken

Zoek jij een échte eye catcher voor jouw interieur? Als je echt iets unieks wilt, dan moet je epoxy meubels laten maken! Stromen lava of water over je tafelblad, prachtige coatings die diepte geven alsof er een vergrootglas op je epoxy meubels ligt. De meest bizarre kleureffecten in je epoxy meubels. Dat is zeker waar, het kan! Maar voordat we naar de mooie kant van epoxy meubels maken gaan eerst wat meer over de valkuilen en gevaren. Epoxy meubels zijn er in alle soorten en maten: salontafels van epoxyepoxy tafelsepoxy bureaus. Benieuwd geworden? Vraag direct een offerte aan!

epoxy meubels

Specialisten van Cralini maken de mooiste epoxy meubels

Epoxy meubels maken vergt ervaring en vakmanschap rondom epoxy. Epoxy meubel is een veelzijdig, onbegrensde categorie die vraagt om vakmanschap en specialiteit. Als je namelijk niet de juiste giethoogte gebruikt, niet de juiste mengverhouding doseert, niet lang of goed genoeg mengt of simpelweg de kwaliteit en UV-bescherming niet goed hebt onderzocht ga je vroeg of laat de mist in. Bij Cralini zijn we gespecialiseerd in het maken van epoxy meubels!

Stel jouw eigen epoxy meubel samen

Als je de rem los zou laten, wat voor zou je dan voor epoxy meubels laten maken? Wil je iets laten ingieten dat symbolisch is voor jou? Of je familie, geliefden. Of je bedrijfslogo in een unieke vergadertafel, balie of bureau? En moet het transparant zijn, kleurloos of juist met sprekende kleuren. Wil je glitters, confetti of metallic? Of toch liever parelmoer of kameleontinten in als je besluit; ik ga epoxy meubels laten maken? Dit zijn zomaar wat keuzemogelijkheden die je hebt bij het epoxy meubels maken. En dan hebben we het nog niet over combinaties en mengsels in de epoxy meubels.

Soorten hout voor epoxy meubels

Ook de keuze van hout is erg bepalend voor het eindresultaat. Zo heeft eiken een rijke en stijlvolle tekening in het hout, mits goed behandeld uiteraard. Maar als je houtsoorten zoals gewaterd iepen, populier of beuken pakt heb je toch weer andere looks aan de epoxy meubels. Of de bekende suar, mahonie of andere soorten tropisch hardhout gebruikt. Zwart notenhout of andere peperdure exclusieve houtsoorten.

Epoxy meubels met metalen accenten

Ook kan je epoxy meubels maken met metalen accenten, en dan niet perse alleen de poten of het onderstel. Er is zelfs een inspired by rijksmuseum serie waarbij unieke meesterwerken in meubelstukken verwerkt worden. Met de hoogst mogelijke resolutie, replica’s aan de muur of in je epoxy meubels? Het kan.

Epoxy meubels laten maken?

Bij Cralini ben je aan het juiste adres! Je zult inmiddels begrijpen dat epoxy meubels maken geen kinderspel is. Zowel de technische als de prijstechnische kant verdient de aandacht die bij unieke meubelstukken hoort. Wij helpen je graag bij jouw epoxy meubels. Jij mag het verzinnen, waarschijnlijk kunnen wij het maken. Neem contact op, stel een vraag via Whatsapp of laat ons contact met jou opnemen.

Inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor meubels die gemaakt zijn in combinatie met epoxy? We laten je graag een aantal voorbeelden zien:

Epoxy meubels

Wil je meer weten over de epoxy meubels?

Neem gerust contact op! Wij beantwoorden je vragen en helpen je op weg!