✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons Atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Kom langs in ons atelier in Apeldoorn!

Epoxy bijzettafels

Alle direct leverbare Epoxy bijzettafels producten zijn hieronder gesorteerd. Cralini staat voor uniek, exclusief en moet gelden als verzamelnaam van wat nog niet bestaat. Zo mag jij ons namelijk ook uitdagen een formaat, kleur, combinatie, freeswerk of vorm toe te passen die we nog nooit eerder zijn tegen gekomen. Een epoxy bedrijf voor creatieveling dus. Wij willen dat het bij jou aan tafel uniek is. Iets niet kunnen vinden of andere ideeën?

Enig resultaat

Epoxy bijzettafels

Andere wensen?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!

Epoxy bijzettafels voor jouw interieur

De grens tussen bijzettafel en salontafel is al een tijdje vaag geworden. Toch zijn de criteria waaraan een epoxy bijzettafel moet voldoen heel helder; prachtig, maar praktisch! Een bijzettafel van epoxy is eigenlijk het ideale object om de finishing touch te geven. We nemen je mee door het oerwoud van epoxy bijzettafels.

Een bijzettafel van epoxy, wat kan je er mee?

Een bijzettafel met epoxy is voor elk interieur te maken. Want, een maatwerk epoxy bijzettafel is door jou samengesteld. Een bijzettafel epoxy is een ideaal meubelstuk om een kleur, tint of energie subtiel of juist massief in je te voegen. Mag je interieur iets knallends, iets opvallends hebben? Of heb je een lastig te benutten plek in je inrichting? Een bijzettafel met epoxy kan altijd. Subtiel aanwezig? Of de blikvanger van dat prominente stuk van je kamer? Precies de juiste dosis lef en stijl op de juiste plek kan de rest van het interieur onverwacht ten goede komen. Vooral de ingrediënten bijzettafel epoxy hout lenen zich goed voor zo’n injectie van kleur en stijl. Van ingetogen stijlvol tot extravagant, met een bijzettafel epoxy kan het. Voordat we je meenemen naar de mogelijkheden binnen het thema Epoxy bijzettafel eerst even veel gebruikte plaatsen van een bijzettafel epoxy.

Waar zet je jouw epoxy bijzettafel neer?

Ze worden steeds vaker als salontafel gebruikt. Zowel met hoge als lage poten of onderstellen. Ook de formaten zijn niet alleen klein (zoals vroeger vaak het geval was.). Een veelgebruikte plek is ook bij of tussen het bankstel. Of naast die fijne relaxfauteuil. Toch zien we bijzettafels epoxy hout ook steeds vaker in een hal of achter een bank. Zelfs voor of naast bed kan een prachtige en praktische aanvulling zijn. In bed zijn we nog niet tegen gekomen. Een steeds vaker voorkomende bestemming is ook de hal in het appartementencomplex, bedrijfspand of vergader-, of ontvangstzaal. Een bijzettafel is vaak zo’n object dat een functie heeft, maar amper opviel. Maar een epoxy bijzettafel valt altijd op. Alleen jij bepaalt hoeveel.

Wat voor epoxy bijzettafel kan ik laten maken?

Allereerst is er het verschil bijzettafel met epoxy en bijzettafel van epoxy. Bij een bijzettafel van epoxy is het bladoppervlak geheel bedekt met epoxy. Dus de kern van een bijzettafel van epoxy kan hout zijn, maar het oppervlakte is een mooie kleur, marmering, sealing van mooi hout of een artistieke uiting. Al dan niet abstract. Onder een bijzettafel met epoxy verstaan wij het volgende. Bij een bijzettafel met epoxy is het geheel afgemaakt met epoxy. Het onuitputtelijke combineren met prachtige kleuren, mate van transparantie en kleureffecten zoals metallic, parelmoer en subtiele glitters én de houtsoort van jouw keuze dus. Zo kan je bij jouw epoxy bijzettafel als het ware een rivier over het blad laten lopen terwijl de beide “oevers” de unieke structuur en tekening van eikenhout behouden. De rivier glad en opvallend, het hout mat en natuurlijk. Ook kan je natuurlijk het hout in een zee van epoxy laten drijven. Of stijlvol lijnenspel en afwisseling van materiaal en kleur toepassen. Jij maakt jouw bijzettafel epoxy zoals jij hem wilt. Zoals jouw interieur nodig heeft.
Misschien denk je inmiddels dat het uitzoeken van een epoxy bijzettafel onbegonnen werk is. Maar, we gaan je helpen bij het uitzoeken en samenstellen van jouw gewenste bijzettafel epoxy. Met of zonder hout.

Assortiment bijzettafels met epoxy van Cralini

Bij Cralini hebben we geprobeerd wat orde in het geheel aan te brengen. Nadat we de thema’s binnen het assortiment aan epoxy bijzettafels hebben uitgelegd, nemen we nog door hoe dit proces verloopt. Eerst het overzicht binnen de bijzettafel epoxy. We hebben de meest gekozen varianten onderverdeeld in de volgende series;

Wood;
Hier is elke bijzettafel epoxy samen te stellen die een houten blad (meestal eiken), met een transparante en kleurloze epoxylaag als verzegeling heeft. Het hout als geheel en vooral de unieke nerftekening zal hierdoor opleven. Ook hebben deze vorm van epoxy bijzettafels veel diepte effect. Dit is een vaak neutraler variant van een bijzettafel epoxy hout of bijzettafel met epoxy (waarbij hout als contrast wordt gebruikt). Zoek je iets in deze categorie? Wij kunnen je vrijblijvend adviseren.

Aqua;
Deze variant is een epoxy bijzettafel die als een riviertafel in het klein kan worden gezien. Hier wordt een rivierbedding uitgefreesd of gecreëerd door de ruimte tussen twee stammen vol te gieten met de door jou gewenste kleur. Dit kan transparant, semi transparant en volledig gekleurd. Ook kunnen hier effecten in worden aangebracht. Dit gebeurt handmatig. Binnen deze serie hebben we een keuze uit drie kleuren. Azuur, Turquoise en Olympic Blue. Andere kleuren kunnen natuurlijk ook, maar die vallen onder de laatste categorie; Custom. Daar later meer over. Gaat jouw fantasie op hol bij deze serie? Onderaan deze pagina is een contactformulier. Je kunt zelf ook gerust contact opnemen. Dan nummer drie.

Reef;
Bij de Reef-serie wordt een rif nagebootst, Dit gebeurt door een uniek patroon in het hout uit te frezen. Vervolgens wordt het geprimerd en volgt een gieting met transparante epoxy. Je ziet dus als het ware de Great Barier Reef op jouw tafel. Dit geeft een bizar effect. Ook hier kan je weer kiezen uit de drie kleuren; Azuur, Turquoise en Olympic Blue. Dit is dus altijd transparant of semi transparant. Anders zie je de bodem met het rif-effect niet. Onze ervaring is dat mensen die deze bijzettafel epoxy zien even blijven staan. Bijzonder en stijlvol. Dat geldt ook voor de vierde serie.

Magma;
Zoals de serie Aqua een rivier nabootst van water, doet de serie Magma dat met een stroom van lava. Deze steviger kleurstelling kan warme en opvallende effecten in het interieur brengen. Je kunt in elk geval uren naar je bijzettafel epoxy staren. Een goed glas in de hand en weg mijmeren met een rustgevende muziek op de achtergrond. En je gasten zullen zeker gefascineerd zijn door dit bijzondere meubelstuk. De kleuren zijn Flame Copper, Terra Orange en Deep Orange. Bij deze bijzettafel epoxy hout zal je lava stroom over eikenhout lopen. Dit is overigens nooit (semi) transparant. Andere varianties en effecten zijn mogelijk, maar die vallen dan onder de serie Custom. Daar kan je zonder enig kader je fantasie loslaten op jouw droom epoxy bijzettafel.

Custom;
De meest toegepaste vorm van een bijzettafel epoxy binnen de serie Custom is een blad waarbij een marmering wordt gecreerd. Dit kan in de meest bizarre kleuren. Misschien wil je wel kleuren of combinaties gebruiken die nooit in de natuur voor zouden komen. Alles kan, het is jouw epoxy bijzettafel immers. Maar ook tekeningen alsof het ertslagen zijn in een plak natuursteen. Of wat dacht je van een zwarte basis waarbij er een metallic-effect zichtbaar is; allemaal vleugen of tinten zwart. En is dat nog niet gek genoeg is, dan frezen we een honingraatstructuur uit het oppervlakte. Daarna vullen we dat op met bijvoorbeeld goud. Of knalblauw. Of Geel als je dat liever hebt. Neon kan ook hoor. Of toch liever glow in the dark. Prima, Cralini maakt jouw unieke bijzettafel epoxy bizar uniek. Zo kunnen we binnen deze serie nog wel even doorgaan. Want we hebben het nog niet gehad over tekeningen, of structuren die we overgieten met transparante epoxy. Of wat dacht je ervan om een strook van die exclusieve wallpaper terug te laten komen in jouw briljante epoxy bijzettafel.

Misschien moeten we nu stoppen, voor jouw nachtrust dan he. Begrijpelijk hoor, wij worden ook nog dagelijks hyper van de snoepwinkel aan creatieve mogelijkheden.

Heb je een vraag de epoxy bijzettafels?

Dat vinden we leuk! Vul onderstaande antwoordformulier in en we nemen contact met je op. Kan je niet wachten? Bel dan zelf even. We gaan je helpen.

Wie weet hoe snel jij jouw epoxy bijzettafel op die ene speciale plek kunt zetten. We waarschuwen wel vast, misschien volgt er daarna ook nog een eetkamertafel van epoxy, of een side-table, bureau en vergeet de tafel voor in de tuin niet. Ja sorry, dat kan ook…

Tot snel!