✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

De grens tussen bijzettafel en salontafel is al een tijdje vaag geworden. Toch zijn de criteria waaraan een epoxy bijzettafel moet voldoen heel helder; prachtig, maar praktisch! Een bijzettafel van epoxy is eigenlijk het ideale object om de finishing touch te geven. We nemen je mee door het oerwoud van epoxy bijzettafels. Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan ook! Of stuur Johan een berichtje via Whatsapp!

Epoxy salontafel

Een bijzettafel van epoxy, wat kan je er mee?

Een bijzettafel met epoxy is voor elk interieur te maken. Want, een maatwerk epoxy bijzettafel is door jou samengesteld. Een bijzettafel epoxy is een ideaal meubelstuk om een kleur, tint of energie subtiel of juist massief in je te voegen. Mag je interieur iets knallends, iets opvallends hebben? Of heb je een lastig te benutten plek in je inrichting? Een bijzettafel met epoxy kan altijd. Subtiel aanwezig? Of de blikvanger van dat prominente stuk van je kamer? Precies de juiste dosis lef en stijl op de juiste plek kan de rest van het interieur onverwacht ten goede komen. Vooral de ingrediënten bijzettafel epoxy hout lenen zich goed voor zo’n injectie van kleur en stijl. Van ingetogen stijlvol tot extravagant, met een bijzettafel epoxy kan het. We vertellen we je eerst de veel gebruikte plaatsen voor het neerzetten van een epoxy tafeltje.

Bekijk eerder gemaakte epoxy bijzettafels

Waar zet je jouw epoxy tafeltje neer?

Een epoxy tafeltje wordt steeds vaker als salontafel gebruikt. Zowel met hoge als lage poten of onderstellen. Ook de formaten zijn niet alleen klein, zoals vroeger vaak wel het geval was. Een veelgebruikte plek is dan ook bij of tussen het bankstel. Of naast die fijne relaxfauteuil. Toch zien we bijzettafels epoxy hout ook steeds vaker in een hal of achter een bank. Zelfs voor of naast bed kan een prachtige en praktische aanvulling zijn. In bed zijn we nog niet tegen gekomen. Een steeds vaker voorkomende bestemming is ook de hal van een appartementencomplex, bedrijfspand of vergader-, of ontvangstzaal. Een bijzettafel is vaak zo’n object dat een functie heeft, maar amper opviel. Maar een epoxy bijzettafel valt altijd op. Alleen jij bepaalt hoeveel.

Wat voor epoxy bijzettafel kan ik laten maken?

Allereerst is er het verschil bijzettafel met epoxy en bijzettafel van epoxy. Bij een bijzettafel van epoxy is het bladoppervlak geheel bedekt met epoxy. Dus de kern van een bijzettafel van epoxy kan hout zijn, maar het oppervlakte is een mooie kleur, marmering, sealing van mooi hout of een artistieke uiting. Al dan niet abstract. Onder een bijzettafel met epoxy verstaan wij het volgende. Bij een bijzettafel met epoxy is het geheel afgemaakt met epoxy. Het onuitputtelijke combineren met prachtige kleuren, mate van transparantie en kleureffecten zoals metallic, parelmoer en subtiele glitters én de houtsoort van jouw keuze dus. Zo kan je bij jouw epoxy bijzettafel als het ware een rivier over het blad laten lopen terwijl de beide “oevers” de unieke structuur en tekening van eikenhout behouden. De rivier glad en opvallend, het hout mat en natuurlijk. Ook kan je natuurlijk het hout in een zee van epoxy laten drijven. Of stijlvol lijnenspel en afwisseling van materiaal en kleur toepassen. Jij maakt jouw bijzettafel epoxy zoals jij hem wilt. Zoals jouw interieur nodig heeft.
Misschien denk je inmiddels dat het uitzoeken van een epoxy bijzettafel onbegonnen werk is. Maar, we gaan je helpen bij het uitzoeken en samenstellen van jouw gewenste epoxy tafeltje. Met of zonder hout.

Onze tevreden klanten

Jeroen de Vries
Lees verder
Fantastische kwaliteit tafels. Daarnaast ook middels email uitstekend geholpen. Kortom; enorm blij met de tafel!
J T
Lees verder
Prachtig resultaat! Fijn geholpen. Aanrader.
Guido Heijmann
Lees verder
Topwerk geleverd door Johan! Zeer mooie tafels👍
Vorige
Volgende

Heb je een vraag over epoxy bijzettafels?

Dat vinden we leuk! Vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op. Kan je niet wachten? Bel direct met Johan. We gaan je helpen!

Wie weet hoe snel jij jouw epoxy bijzettafel op die ene speciale plek kunt zetten. We waarschuwen wel vast, misschien volgt er daarna ook nog een eetkamertafel van epoxy, of een side-table, bureau en vergeet de tafel voor in de tuin niet!

Tot snel!