Cralini is het artistieke verlengstuk van twee creatieve enthousiastelingen.

De ene binnen het epoxy bedrijf is een briljante marketeer, gespecialiseerd in marketing automation. Die ander een creatief, energiek mensen-mens. Samen delen ze de passie voor mooie creaties. Wees eerlijk, massa is stiekem saai. Uniek maatwerk, daar worden ze wakker van.

Waarom een epoxy bedrijf?

Goede vraag, ook hier geen standaard antwoord. Als je elkaar als oud-collega’s dan eindelijk weer eens spreekt, dan kan dat uiteindelijk blijkbaar resulteren in een epoxy bedrijf dat prachtige epoxy meubels maakt. Bedenk je dus goed voordat je contact opneemt om weer eens bij te kletsen.

Spijt hebben ze geen van beiden. De elkaar opvolgende bijzondere creaties blijken een brandstof waar kernenergie nog een puntje aan kan zuigen. Bruisend en ongeremd door mogelijkheden van de briljante materie (epoxy) wordt het ene na het andere idee werkelijkheid. Toepassingen te over om nog te verkennen.

Wie zal het maken en vermarkten van deze epoxy tafelbladen, bureautafelbladen of welk blad dan ook zat worden. Logo’s in vergadertafels, silhouetten van dieren, planten of auto’s in bureaubladen of wat voor tafel dan ook. Of marmeringen in de meest exotische kleuren. Riviertafels, of hexagons in unieke kleurcombinaties, oftewel honingraat bladen. Transparant, semi-transparant of allerlei kleureffecten of kleurcombinaties. Metallic, neon, parelmoer, uni of glow-in-the-dark. Een epoxy bedrijf kan eeuwenlang dagelijks andere dingen maken.

Cralini, hoe komt het epoxy bedrijf aan die naam?

Cralini staat voor uniek, exclusief en moet gelden als verzamelnaam van wat nog niet bestaat. Zo mag jij ons namelijk ook uitdagen een formaat, kleur, combinatie, freeswerk of vorm toe te passen die we nog nooit eerder zijn tegen gekomen. Een epoxy bedrijf voor creatieveling dus. Wij willen dat het bij jou aan tafel uniek is. Jij bent toch ook niet doorsnee? Jouw karakter en -zijn- is toch ook alleen voor diegenen die het op waarde schatten. Zo is Cralini het epoxy bedrijf voor iedereen die uniek wil zijn.

Waar zit het epoxy bedrijf?

Cralini heeft haar epoxy bedrijf in Apeldoorn, maar we zitten vooral in cyberspace. We komen naar klanten, maar we nodigen jou het liefste uit in ons atelier. Het is gehuisvest in een oud maar karakteristiek pand op het enorme GG-net complex aan de Deventer straat in Apeldoorn. Het epoxy bedrijf  zit in het oude schoolgebouw. Geen fancy zuidas accommodatie, maar een landgoed. Als je na een intensief gesprek over jouw nieuwe tafel even een frisse neus wilt halen kan je makkelijk uren slenteren over het terrein. Met al de parken, de vijvers en fonteinen ben je zo weer opgeladen.

Wil je graag met ons epoxy bedrijf Cralini in contact komen?

Vul het onderstaande contactformulier in of bel, dan gaan we vrijblijvend kijken of we jouw ideeën tot een tastbare tafel kunnen maken. Dan kan je beginnen met het creëren of herbeleven van onvergetelijke momenten.

Wij maken tafels, jij maakt het jouw thuis.