✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Ons atelier in Apeldoorn

Ons Apeldoornse Atelier bevindt zich op een unieke locatie. Het oude GGnet-terrein aan de Deventerstraat is niet alleen beschermd stadsgezicht, het heeft ook karakteristieke panden en parken. Op dit enorme terrein staat gebouw 105, het oude schoolgebouw, dat is ons adres.

Het terrein, toen 30 hectaren groot, is destijds aangekocht als stichting voor rooms-katholieke krankzinnigen uit de Noordelijke provincies. Inmiddels heeft het die functie niet meer en wordt het stap voor stap her ontwikkeld, maar grote delen zijn beschermd. Gelukkig voor ons, en wellicht straks ook voor jou.

atelier Cralini in Apeldoorn

Zien hoe de mooiste creaties gemaakt worden

Cralini heeft in het atelier units waar de mooiste creaties met epoxy en hout het daglicht zien. De bezoekers zijn zonder uitzondering gecharmeerd van het ambachtelijke dat het Cralini atelier ademt. Zien hoe het gemaakt wordt en zien wat er gemaakt kan worden is zoveel leuker dan alleen de eindresultaten bekijken.

Op deze locatie kan je dus zelf de mogelijkheden zien. Van het sealen van het hout tot en met de meest bijzondere toepassingen van hout in combinatie met epoxy. Of hout, epoxy en een meesterwerk vanuit het Rijksmuseum.

Heb je na de overvloed aan mogelijkheden behoefte aan een frisse neus, wandel dan uren over het terrein. Je kunt bij een van de vijvers de herten zien, eekhoorntjes spotten of spechten het hout horen bewerken als een ambachtelijke timmerman. Of je kunt natuurlijk een lekkere kop koffie met ons drinken. Dan praten we graag met je over jouw specifieke wensen voor een prachtig meubelstuk voor vele mooie thuis-momenten.

Waar vind je ons atelier?

Heb je een afspraak gemaakt om ons atelier te bezoeken? Wat leuk! Je vindt ons atelier als je bij de rotonde de afslag neemt naar Deventerstraat 459. Zodra je het terrein oprijdt zie je al dat dit geen industrieterrein is. Je rijdt door een laan met bomen waarbij je de eerste linksaf gaat. Deze weg voert langs een monumentale villa. De weg maakt een bocht en je slaat de eerste rechtsaf. Dan zie je aan je linkerhand het schoolgebouw.

 

Onze adresgegevens

Deventerstraat 459
gebouw 105
7323 PT Apeldoorn

 

Parkeren

Parkeren kan vervolgens aan je rechterhand. Indien dat vol is kan je iets terug aan je linkerhand op de ruime parkeerplaats je vervoermiddel kwijt. Ook met het openbaar vervoer is het goed te doen. Er is een bushalte pal voor het terrein, en station Osseveld ligt niet ver van het complex af.  

 

Kom je langs?

Maak direct een afspraak

Wil je langskomen in ons atelier? Leuk! Dat kan! Laat ons hieronder weten wanneer het jou het beste uitkomt en daarna nemen we contact op.