✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Een prachtige tafel: dat krijg je als je kiest voor een epoxy tafel lava. Een epoxy tafel met lavastroom krijg je door het tegen elkaar plaatsen van 2 stukken hout. In het midden voegen we een stroom van epoxy toe. Waar je bij een riviertafel een prachtige, blauwe rivierstroom ziet, is dit bij een lavatafel een prachtig kleurenspel van rood, oranje, geel en wit. Wil jij zo’n prachtige epoxy tafel met lava toevoegen aan jouw interieur? We vertellen je er graag wat meer over! Of neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!

Waar moet je op letten bij een epoxy tafel met lava?

Bij een epoxy tafel lava kun je diverse keuzes maken. Het belangrijkste is de kwaliteit van de epoxy en het vakmanschap van waar je de tafel laat maken. Het creëren van tafels met epoxy is namelijk een ambacht. Als je geen ervaring hebt met het werken met epoxy, dan is de kans groot dat jouw tafel er niet uitziet zoals je wenst. Bij niet goed mengen, krijg je bijvoorbeeld sneeuwachtige vlokken in de epoxy te zien. Of als je niet de goede verhoudingen mengt, dan is er een groot risico dat de epoxy niet goed uithardt. 

Epoxy tafel met lava

Krasbestendige tafel

Als je een epoxy tafel met lava van kwaliteit koopt, dan heb je niet alleen een prachtige tafel. Natuurlijk voegt het een stukje decoratie toe aan de ruimte, maar je kunt er ook goed aan eten of borrelen. Een tafel met epoxy is een krasbestendige tafel en is super stevig. Epoxy wordt namelijk niet voor niets gebruikt in de botenindustrie of als gietvloer. Daarnaast is epoxy ook hittebestendig tot +60 graden en is het tevens geschikt voor temperaturen tot -30 graden. 

Vind vandaag nog jouw epoxy tafel lava

Voordat jouw epoxy tafel met lava bij je thuis staat, gaat er aardig wat werk inzitten. Het is dan ook niet de goedkoopste tafel. Maar zodra je jouw unieke tafel ziet schitteren in de ruimte, dan weten we zeker dat dit het waard is. 

Je kunt de tafel als salontafel/bijzettafel of eettafel kopen. Want, elke tafel met epoxy is bij Cralini maatwerk. We denken dan ook graag met je mee over het soort hout, de tafelpoten en de afmeting.

Wil je graag advies aan huis? We komen graag bij je  langs met diverse stalen! Dit is gratis als je binnen een straal van 50km rondom Apeldoorn woont. Woon je buiten deze straal van 50km? Dan laten we je onze showroom en stalen graag via videobellen aan je zien.

Bekijk alvast een aantal van onze projecten!

Neem direct contact op!

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem direct contact op door onderstaand formulier in te vullen of stuur Johan direct een bericht via Whatsapp.