✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons Atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Kom langs in ons atelier in Apeldoorn!

Epoxy tafel met lava

Ken je die epoxy tafels met lava? Het lijkt net alsof er door de tafel een stroom van hete lava stroomt. Qua kleur is deze tafel het tegenovergestelde qua kleur van een riviertafel. De riviertafels bootsen een mooie helderblauwe rivier na, de epoxy tafel met lava heeft een prachtig kleurenspel van rood, oranje, geel en wit. Wil jij zo’n prachtige epoxy tafel voor jouw interieur? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan! 

Epoxy tafel met lava
Epoxy tafel met lava maken

Hoe kies ik de juiste epoxy tafel met lava?

Als je kiest voor een epoxy tafel met lava, wil je zeker weten dat je een tafel uitkiest die in jouw interieur past. Wij geven je een aantal tips mee waar je op kunt letten. Uiteraard kun je ons ook om advies vragen, we denken graag met je mee! 

Als eerste is het goed om te weten wat epoxy precies is. Dat is een thermisch-hardend goedje, wat super stevig is en goed te onderhouden. Tafels van epoxy zijn krasbestendig en hebben een sterke buigvastheid. Waar je goed op moet letten is dat de tafel temperaturen tussen -30 en +60 kan hebben.

Stel zelf jouw epoxy tafel met lava samen

Wist je dat je bij Cralini jouw epoxy tafel met lava helemaal zelf kunt samenstellen? Kies de kleur, afmeting, vorm en poot! Zo kies je altijd een tafel die perfect in jouw interieur past.

Je kunt epoxy eindeloos mengen qua kleur, de mate van transparantie wijzigen en effecten toevoegen. Denk aan parelmoer, metallic kleuren of flakes die je in je tafel kunt verwerken.

Zó maken wij een epoxy tafel met lava

Gemaakt door echte vakmensen

Bij Cralini maken vakmensen de epoxy tafels, het is namelijk een echt ambacht. Het maakproces komt allemaal heel nauw. Je moet goed weten wat je precies gaat gieten en er zijn diverse soorten epoxy met hun eigen specificaties. Ook vergt het maken van zo’n tafel veel tijd.

Onze vakmensen hebben aandacht voor de kleinste details om voor jou een droomtafel te maken! Wij nemen je mee in ons maakproces:

Het mengen van de epoxy

Het correct mengen van de epoxy is een grote kunst. Ook vergt het direct na het mengen aandacht. De eerste uren nadat de epoxy uithardt, is het belangrijk om te controleren of de bellen eruit zijn, zodat je een mooi egale epoxy tafel met lava krijgt.

Het maken van de mal

Een ander belangrijk onderdeel bij de voorbereiding van het maken van een epoxy tafel met lava is de mal. Hierin wordt de epoxy gegoten. In deze mal mogen geen kieren of kleine gaatjes zitten, waardoor hij leeg kan lopen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de epoxy zich niet aan de mal gaat hechten, dan loop je de kans om het tafelblad te beschadigen.

Tijdrovend proces

Het maken van een epoxy tafel met lava neemt tijd in beslag en wordt gemaakt voor iemand met ervaring. Dit zie je ook terug in de prijs, er zijn geen goedkope epoxy tafels met lava.

Ik wil graag meer weten over de epoxy tafels met lava

Zie jij jezelf met jouw familie en vrienden al helemaal zitten aan een epoxy tafel met lava? Ben je enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of bezoek ons atelier!

Epoxy tafel met lava

Wil je meer weten over epoxy tafels met lava?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!