✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Epoxy eettafels

Alle direct leverbare Epoxy eettafels producten zijn hieronder gesorteerd. Cralini staat voor uniek, exclusief en moet gelden als verzamelnaam van wat nog niet bestaat. Zo mag jij ons namelijk ook uitdagen een formaat, kleur, combinatie, freeswerk of vorm toe te passen die we nog nooit eerder zijn tegen gekomen. Een epoxy bedrijf voor creatieveling dus. Wij willen dat het bij jou aan tafel uniek is. Iets niet kunnen vinden of andere ideeën?

Toont alle 4 resultaten

Epoxy eettafels

Andere wensen?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!

Eettafels van epoxy

Epoxy eettafels zijn als de kruiden in het gerecht. Als je ze eenmaal hebt ervaren, dan ben je om. Zo zijn de epoxy eettafels de smaakmaker van je interieur! Ze voegen toe wat jij wilt; stijlvol, modern, unieke varianten van extravagant of juist ingetogen.

Afgestemd op jouw interieur en wensen

Je voegt met een maatwerk epoxy eettafel precies die toon, energie of touch toe aan jouw inrichting die jij wilt. Voordat we je mee gaan nemen in de mogelijkheden, eerst even wat over het goedje zelf.
Epoxy eettafels, de ingrediënten. Het lijkt een onmogelijke opgave om dat te omschrijven, omdat bijna alles mogelijk is. Maar als je een epoxy eettafel wilt (laten) maken is het wellicht goed om alles nog eens de revue te laten passeren.

Hoe wordt een epoxy eettafel gemaakt?

Het eerste ingrediënt voor jouw maatwerk interieur-icoon wordt de epoxy. Waar je het allemaal ook mee gaat combineren, de epoxy zelf zal dat bijzondere aan de epoxy eettafel geven. Wat is het precies. Epoxy bestaat uit twee componenten die in nauwkeurige verhoudingen afgemeten worden en vervolgens nauwgezet gemengd worden. De hars en harder zal dan reageren. Het thermisch hardende mengsel dat vervolgens ontstaat is de basis. Hieraan kan je allerlei kleuren, kleureffecten, objecten of materialen toevoegen. De kwaliteit is een extreem belangrijke variabele in het oerwoud aan soorten en prijscategorieën. Een van de vele zaken is UV-bescherming. Helemaal voor transparante, kleurloze gietingen. Dit omdat uiteindelijk onvermijdelijke vergeling vooral zichtbaar is bij kleurloze lagen. Maar, met de juiste componenten is er weldegelijk een geschikt mengsel te maken. Zelfs voor buiten, waar immers de meeste UV op je meubelstuk afkomt.

We zullen je niet vermoeien met verschillende giethoogtes en het zogenaamde “potlife” van het epoxy-oerwoud. De laatste opmerking over de technische kant is dat goedkope epoxy die kwalitatief meer dan gemiddeld goed is simpelweg niet bestaat. Dat maakt een goede epoxy eettafel nou eenmaal ook wat duurder dan gemiddeld.

Eettafels van epoxy worden gemaakt met vakmanschap

Ook op het maakproces van de parels van jouw thuis gaan we niet al te diep in. We vatten het kort samen. Het maken van een epoxy eettafel vereist vakmanschap. Je moet echt weten welke temperaturen, materialen, werkprocessen en tijdsblokken je moet overwinnen om te voorkomen dat je creatie niet alleen mislukt, maar ook waardeloos is geworden. Kokende mengsels, witte neerslag en niet uitgeharde epoxy; dat wil je niet. Daar is het goedje te duur voor.

Mogelijkheden van een eettafel met epoxy

De eerste mogelijkheid is om het blad van jouw houten epoxy eettafel met een laag epoxy te overtrekken. Zodoende zet je als het ware een vergrootglas op de prachtige nerftekening van het hout. Of het nu Eiken, Suar, Gewaterd Iepen of Beukenhout is, reken maar dat het resultaat een eyecatcher is.

Ook kan je jouw epoxy eettafel samenstellen uit losse delen hout die als het ware in de epoxy worden drijven. Hierbij kunnen allerlei kleuren toegepast worden. Veelgebruikte kleuren zijn zwart, verschillende tinten blauw of turquoise. Natuurlijk zijn ook extremere kleuren mogelijk, al dan niet in combinatie met speciale effecten al; metallic, parelmoer, neon en glow-in-the-dark. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is zijn er nog glitters in allerlei kleuren. Als laatste variabele kan je de mate van transparantie bepalen. Wil je tussen de exotische Suarhouten bladdelen door een turquoise laag heen kunnen kijken? Het kan bij jouw maatwerk epoxy eettafel.

Moet jouw epoxy eettafel nog unieker zijn?

Laat dan een object ingieten. Of wil je de nachtwacht of een ander meesterwerk in jouw blad? Het kan. De inspired by Rijksmuseum serie biedt die mogelijkheden voor jouw epoxy eettafel. Het wordt je steeds duidelijker, er zijn ontzettend mooie meubels te maken binnen deze categorie bijzondere objecten! Zie je het al voor je? Wil dat droombeeld van jouw unieke epoxy eettafel niet uit je hoofd verdwijnen? Misschien kan je het dan beter werkelijkheid laten worden.

Wil je graag hulp tijdens jouw persoonlijke zoektocht naar een unieke epoxy eettafel?

Neem contact op met ons of vul het contactformulier in, Wellicht zit jij binnenkort met vrienden, bekenden of geliefden onvergetelijke momenten te creëren aan jouw unieke meubelstuk.

Wij maken tafels, jij maakt het jouw thuis