✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Epoxy salontafels

Alle direct leverbare Epoxy salontafels producten zijn hieronder gesorteerd. Cralini staat voor uniek, exclusief en moet gelden als verzamelnaam van wat nog niet bestaat. Zo mag jij ons namelijk ook uitdagen een formaat, kleur, combinatie, freeswerk of vorm toe te passen die we nog nooit eerder zijn tegen gekomen. Een epoxy bedrijf voor creatieveling dus. Wij willen dat het bij jou aan tafel uniek is. Iets niet kunnen vinden of andere ideeën?

Toont alle 2 resultaten

Epoxy salontafels

Andere wensen?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!

Een salontafel met epoxy

Als je dan, na een drukke dag, eindelijk lekker op de bank bivakkeert, hoe fijn is het dan om tegen een juweel van een epoxy salontafel aan te kijken. Zo’n kunstwerk dat met de juiste materialen en kleuren tijdloos wordt. Pak drie kernwoorden; salontafel epoxy hout, en er gaat een wereld aan mogelijkheden open. Wie zegt er als eerste bij het woord; salontafel, epoxy? Precies, bijna niemand! Daarom hebben we het over een uniek en onderbelichte categorie tafels. Daar gaan wij van Cralini verandering in brengen. Elk interieur verdient een zo’n uniek kunstwerk, helemaal afgestemd op jouw smaak.

Kan ik zelf mijn epoxy salontafel samenstellen ?

Er zijn weinig objecten zo uitgebreid in mogelijkheden als een epoxy salontafel. Natuurlijk als je denkt aan de standaard variabelen zoals; afmetingen, vorm en poot/onderstel. Maar dat is eigenlijk nog beperkt vergeleken met de oneindige mogelijkheden die epoxy biedt. We geven eerst een paar varianten van een salontafel met epoxy.

Soorten salontafels met epoxy van Cralini

Je hebt een salontafels met epoxy die helemaal uit epoxy bestaan. Dus het gehele oppervlakte is een gekleurde laag epoxy. Deze kleuren kunnen effecten zoals metallic, parelmoer en glitter hebben. Dus het is geen egaal zwart oppervlakte, maar er is een levendige kleurschakering van tinten zwart. Of er is een marmering in de salontafel van epoxy te zien. Natuurlijk kunnen er ook kleuren gemengd worden, neem bijvoorbeeld het levendige zwart dat we zojuist aanhaalden. Als je daar dunne “aders” van wit (metallic, parelmoer of unikleur) doorheen verwerkt, ontstaat een prachtige marmerachtig geheel. Zodoende kan je een salontafel epoxy maken die onnatuurlijke combinaties heeft qua kleur en structuren, maar uniek is. En vooral; het zijn kleuren die je mooi vindt en perfect in jouw interieur passen. Om het nog makkelijker te maken kan je nog verder gaan; je freest een honingraatstructuur in het blad en giet dat vol met een prachtige contrasterende kleur. Je kunt er niet omheen, dan heb je een epoxy salontafel die niemand heeft. En omdat je de salontafel met epoxy helemaal zelf hebt samengesteld past deze naadloos in de ruimte waarvoor jij hem bedoeld hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw creativiteit loslaten op jouw project? Wij helpen je graag en vrijblijvend.

Combineer de salontafel van epoxy met hout

Maar ook de variant; salontafel epoxy hout is een prachtige. Het combineren van hout en epoxy geeft prachtige resultaten. Bedenk de unieke nerftekening van moeder natuur in het hout, versterkt door een laag transparante, kleurloze epoxy. Dit haalt de nerftekening op, en geeft diepte aan het blad. Zodoende kan je een houten blad coaten met epoxy en jouw salontafel epoxy hout zou al af kunnen zijn. Dus een mooi stuk hout, al dan niet met een boomrand afgewerkt met transparante laag. Praktisch en prachtig!

Een stroom epoxy over de salontafel

Maar je kunt ook hier verder combineren; een stroom epoxy over je epoxy over salontafel. Als een rivier, of stroom lava of gewoon een creatieve uitspatting van kleuren en tekening. Dan kan je nog kiezen of, en in welke mate, die stroom transparant moet zijn ook. Een salontafel epoxy is geen massaproductie, dat is maatwerk. Epoxy salontafels smeken om uitgedaagd te worden. Iets bijzonders te zijn. Ook hier zijn zo ontzettend mooie dingen te bedenken. Denk aan een epoxy salontafel bestaande uit twee unieke stammen met een transparant zwarte stroom. Of semi transparante turquoise stromend over jouw salontafel epoxy hout. Misschien wil je wel een salontafel epoxy creatie met persoonlijke dingen ingegoten. Foto’s, objecten of herinneringen. Alles kan.

Assortiment van salontafels met epoxy

We snappen dat je door de bomen de salontafel niet meer ziet. Dus, Jazeker! Cralini heeft een overzichtelijk assortiment opgebouwd waarbij je jouw epoxy salontafel makkelijker kunt samenstellen. De opbouw is verdeeld in thema’s, die daarna weer uit verschillende mogelijkheden bestaan.

De serie Wood biedt een houten blad, met een transparante, kleurloze coating. Zo straalt jouw salontafel epoxy hout puur natuur uit. Het blad kan al dan niet met een boomrand worden uitgevoerd. Natuurlijk kan je kiezen uit de mogelijkheden van formaat en poten/onderstellen. Zelfs zou je de kleur van het hout nog kunnen laten olien voordat het in de epoxy wordt verzegeld. Op zoek naar een epoxy tafel die uniek is van kleur en nerftekening? Moet hij tegelijk rustig, rijk in uitstraling zijn? Een salontafel epoxy hout van de wood-serie is dan zeker wat voor jou!

De serie Aqua biedt een eiken blad waarin een stroom “water” loopt. Dit type salontafel met epoxy is in drie kleurcombinaties mogelijk. Azuur, Olympic Blue en Turquoise. Dit zijn niet transparante kleuren, en ze kunnen van een tekening worden voorzien. Wil je toch andere kleuren over jouw salontafel epoxy? Of heb je andere ingevingen? Dit valt onder de serie Custom. Die wordt later uitgelegd.

De serie Reef biedt een eiken blad dat kijkend door een (semi) transparante laag epoxy een prachtig lijnenspel zichtbaar maakt. Je waant je op een tropisch rif. Het is een bijna biologerende salontafel met epoxy. Er zijn drie keuzes te maken qua kleuren. Binnen die kleuren kan nog gekozen worden voor transparante-, of semitransparante epoxy. Uiteraard kunnen wij van Cralini ook andere combinaties van epoxy salontafels maken. Dit valt dan onder de serie Custom. Maar daar komen we later op terug.

De serie Magma biedt evenals de serie Aqua een stroom in een prachtige kleur. Deze serie beeldt stromende magma uit. Dit kan gecombineerd worden met een houtkleurig oppervlakte. Maar je kunt de stroom aan lava ook door een zwart oppervlakte laten lopen. Al dan niet met de nerf van het eikenhout nog zichtbaar. Wil je jouw Salontafel epoxy hout gewoon een door-en-door zwart, of metallic zwart oppervlakte in plaats van hout? Geen probleem. Dat kunnen we maken, maar dan heet het; Jawel, Custom.

Al het overige valt dus onder de Custom serie. Hier kan je namelijk elke gewenste epoxy salontafel, salontafel epoxy hout of welke creatieve brainwave dan ook formuleren.

Meer informatie over de salontafels met epoxy

Wil je meer weten over de salontafels met epoxy?  Of wil je een salontafel met hulp van ons samenstellen? Vul je gegevens in of neem contact met ons op.

Zit jij binnenkort met een goed glas ontspannen naar jouw epoxy salontafel te staren?