✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Epoxy bureaus

Alle direct leverbare Epoxy bureaus producten zijn hieronder gesorteerd. Cralini staat voor uniek, exclusief en moet gelden als verzamelnaam van wat nog niet bestaat. Zo mag jij ons namelijk ook uitdagen een formaat, kleur, combinatie, freeswerk of vorm toe te passen die we nog nooit eerder zijn tegen gekomen. Een epoxy bedrijf voor creatieveling dus. Wij willen dat het bij jou aan tafel uniek is. Iets niet kunnen vinden of andere ideeën?

Toont alle 2 resultaten

Epoxy bureaus

Andere wensen?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!

Epoxy bureaus van Cralini

We zeggen niet dat we je zoon of dochter aan het leren krijgen, maar we garanderen dat we iets kunnen maken waar hij of zij graag aan zit. Met een epoxy bureau van Cralini zit je zelf aan de knoppen. Bizar veel kleuren, stijlen en combinaties zijn mogelijk. Als je echt wat unieks wilt, kunnen we zelfs symbolen en structuren uitfrezen en die vervolgens met een passende, al dan niet contrasterende kleur ingieten. Een bureau epoxy is uniek, maatwerk. Je stelt je bureaublad expoxy samen met de spreekwoordelijke remmen helemaal los. Ja, tot in het extreme toe hoor. Wat dacht je van een epoxy bureau van Neon geel, niet genoeg? Ok, neon geel met een zwarte honingraatstructuur die diagonaal over het blad loopt? Of zwart metallic bureaublad epoxy met een neon groene honingraat? Liever neon groen met links en rechts naast je laptop een grote zwarte fingerprint? Paard, dolfijn, Ferrari, vliegtuig. Of welk symbool je ook maar wilt. Zo uniek is een epoxy bureau.

Maak jouw epoxy bureau uniek

En nu hebben we het nog niet eens gehad over een ralkleur epoxy bureau. Perfect passend bij je interieur. Al dan niet met contrasterende marmering, of glitters of parelmoer. Tegenwoordig wordt steeds vaker een bureau epoxy als meubel in de woonkamer gezet. Thuiswerken, maar dan in stijl. Maar ook je werkkamer, kantoor, vergaderruimte en entree kan een bureau epoxy kwijt. Maar dan een mooie, unieke, gepersonaliseerde. Met logo (‘s) van je bedrijf bijvoorbeeld. Het kan. Nu denk je wellicht; Okay.. Ho! Even wat rustiger.. Help me eens een beetje op weg. Wat kan er allemaal? En dan een beetje overzichtelijk aub. Ja, we begrijpen je. We gaan je helpen.

Een epoxy bureau op maat laten maken

Eerst even wat praktische kanten van jouw epoxy bureau op maat. Een bureaublad epoxy kan in principe in alle afmetingen. Je kiest zelf wat ideaal is. Let hierbij wel op dat de ruimte rondom je bureau epoxy voldoende is. Je moet er langs kunne lopen, zelfs als iemand er aan zit. Dit plannen van die beschikbare ruimte kan je later frustratie besparen. Ook geldt dit voor de diepte van het bureaublad epoxy. Wat moet er op staan? Hoeveel beenruimte is er (nodig)?

Welke kleur krijgt jouw epoxy bureau?

Een goede voorbereiding bij het samenstellen van jouw bureau epoxy is ook alvast goed na te denken over kleuren. Wat ligt er op de vloer? Wat voor kleuren heb je gebruikt voor de rest van de ruimte? Mag het epoxy bureau eruit springen, of is het qua kleur juist beter een rustiger geheel samen te stellen. Vooral als je ervoor kiest om thema’s uit te werken. Ook voor uitgefreesde objecten in jouw epoxy bureau. Of het nu je huisstijl, logo, hobby of bepaalde uitstraling is; doseer! Ook als er iets extreems neergezet mag worden, denk goed na. Neon op Neon, het kan. Maar waarschijnlijk is een zwart accent opvallender in een basis van neon. Zomaar wat tips.

Kies het onderstel voor jouw bureau met epoxy

Dit geldt ook voor de onderstellen van een bureau epoxy. Verschillende soorten poten, onderstellen en opties. Hier is veel mogelijk, ook een hoog-laag optie kan. Dit omdat er verschillende mensen aan kunnen werken, of omdat je zelf af en toe even wilt aanpassen voor wat betreft de zit-, of sta-houding achter je epoxy bureau. Jij bent de architect van het geheel.

Maar nu eerst de beloofde rondleiding door de mogelijkheden binnen bureau epoxy. Welke thema’s kom je tegen als je jouw bureaublad epoxy wilt je samenstellen; hier komen ze.

Dit zijn de mogelijkheden

De eerste groep binnen epoxy bureau is; een houten bureaublad met epoxy overtrokken. Dit kan in gewenste afmetingen. Het gekozen blad wordt als het ware geseald met transparante, kleurloze epoxy. Het haalt de nerftekening prachtig op en legt tegelijkertijd een beschermende, keiharde laag om het blad. Een bureaublad epoxy is dus niet alleen stijlvol, het is ook een duurzaam meubelstuk. Denk aan een stijlvol eiken nerftekening. Dit oppervlakte kan eventueel ook eerst geolied worden met het hightech Rubio Monocoat 2C Oil. Al dan niet in een bepaalde kleur. Nogmaals, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Misschien kies je voor een boomstam (al dan niet uit een stuk of verlijmd), het kan zeer goed tot een bureaublad epoxy worden gemaakt. En let wel, ook in deze epoxy bureau stijl kan je een honingraat, logo of wat dan ook uit laten frezen om die tekening vervolgens te laten opvallen door hem vol te gieten in de gewenste kleur. Stijlvol, uniek en passend. Misschien met jouw logo of huisstijl prominent in jouw bureaublad epoxy.

De tweede groep binnen epoxy bureau heeft ook hout als basis. Maar nu wordt het gecombineerd met een vlak van epoxy. Bijvoorbeeld in het midden, of een van de helften. Dit deel van het epoxy bureau kan dan transparant, semi-transparant of met een volle kleur uitgevoerd worden. Wat jij wilt. Het bureaublad epoxy bestaat dus uit een deel hout en een deel epoxy. Ook hier zijn ral-kleuren mogelijk. Een gegarandeerd goede match met de andere gebruikte kleuren in het interieur. Maar hiermee zijn we er zeker nog niet. Er kunnen ook combinaties van kleuren worden gebruikt. Hierbij kan je denken aan een natuurlijke lijn, accent of later aangebrachte ader van een passende kleur. Let wel, epoxy is een lastig goedje. Gewoon een beetje epoxy met een andere kleur in het geheel gieten werkt niet. Dat zal als het ware in elkaar over vloeien. Helemaal is de epoxy nog niet of amper ge-geleerd is. Geleren is steeds dikker worden en dus steeds minder bezinking van zwaardere kleurdeeltjes. Metallic-kleuren zullen altijd bezinken. Dit moet dus altijd nog even met de hand in jouw unieke bureaublad epoxy worden ingetekend. Maar, vooral niet te laat. Want als het mengsel eigenlijk al te ver gestold is, dan trekt het zich wellicht niet meer mooi egaal terug. En, erger nog, eventuele belletjes zullen niet meer uit het mengsel stijgen. Oftewel, opgesloten belletjes die je in jouw epoxy bureau zou kunnen zien, geloof ons; niet mooi! Je shopt in een boven gemiddeld segment als je een epoxy bureau uitzoekt. Dan moet je bureau epoxy wel een meubelstuk zijn!

Het minst geremd kan je zijn bij het uitzoeken in de derde categorie van Bureau epoxy. Ook hier wordt het gehele blad epoxy. Tenminste wat je ziet. Het gehele oppervlakte van je bureaublad epoxy wordt namelijk als een kunstwerk opgebouwd. Je kiest voor jouw unieke bureau epoxy dus een basiskleur. Dit kan zowel licht als donker, ral of niet zijn. Deze basiskleur kan ook metallic of parelmoer of neon zijn. Het maakt (ons) niet uit. Vervolgens kan er gekozen worden voor het verrijken; een subtiel of aanwezige glitter. Gouden aders, concentraties van een bepaalde kleur of een bepaald effect dus eigenlijk. Zo kan een, al dan niet bestaande, marmer-look ontstaan. Vervolgens kan je ervoor kiezen in het blad een afbeelding of patroon naar keuze te laten frezen. Denk aan een blauw metallic oppervlakte dat lijkt te golven. Frees links en rechts in het blad een springende dolfijn en je hebt een waarschijnlijk iemand heel blij gemaakt. Zoals we eerder al aangaven, hier is letterlijk de sky de limit. Als het object van je wens te frezen, te gieten en af te werken is, dan kan het.

Geef jouw epoxy bureau een zakelijk of persoonlijk tintje

Maar ook zakelijk en privé is heel veel creatiefs te doen. Ben je een vlogger en wil je jouw logo prominent en uniek in beeld tijdens jouw sessies? Wil je een motiverende spreuk op de vergadertafel? Een logo in de stamtafel? Een bepaalde energie meegeven aan je man-cave? Of wil je glow in the dark effecten omdat het perfect in het gebruik van jouw bureaublad epoxy past. Er is zo ontzettend veel mogelijk dat het bijna ingewikkeld wordt.

Heb je vragen over een bureau met epoxy?

Vul het contactformulier in en we gaan je vrijblijvend helpen. Misschien is het helemaal niet zo ingewikkeld als dat je nu vreest. Misschien zit je binnenkort met een enorme grijns en een goede kop koffie lekker je droom te verwezenlijken. Of geniet je stiekem van de blikken die jouw creatieve magneet steeds weer trekken. Of zie je de trotse post van jouw zoon of dochter van dat nieuwe super coole bureau epoxy op je tijdlijn voorbij komen. Een epoxy bureau is wellness voor het netvlies, upgrade voor je interieur en voedt het feit dat jij uniek bent; geen massa maar -jij-.

Tot snel!