✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Een donker eiken eettafel voor jouw interieur?

Wanneer je een houten tafel aan je interieur toevoegt, heb je direct een gezellige sfeer! Deze eiken tafels hebben een gladde houtstructuur. Een donkere eiken tafel voegt nóg meer warmte toe aan jouw interieur. Bij Cralini vind je de mooiste donker eiken eettafels! Er zijn diverse keuzemogelijkheden als je een donkere eiken tafel zoekt. Bij Cralini vind je de tafel die het beste in jouw interieur past!

Welke donkere eettafel van eiken kies jij?

Bij Cralini kun je kiezen uit diverse lengte en breedte maten en onderstellen. Zo kun je de tafel naar jouw smaak samenstellen. Wil je bijvoorbeeld een tafel van 3, 4 of 5 meter? Dat kan! Wij maken onze eettafels op maat. Hou er met de afmeting van de eettafel rekening mee dat je genoeg ruimte om de tafel heen nodig hebt. Loopruimte om de tafel heen en genoeg ruimte om de stoelen naar achteren te schuiven als je wilt gaan zitten.

De vorm en afwerking van jouw eettafel van donker eiken

Niet alleen de afmeting kun je kiezen, ook de vorm. Ga jij voor een ovale tafel? Of een vierkante, rechthoekig of rond? Wij kunnen alle vormen realiseren. Nadat je de afmeting en vorm hebt gekozen, kies je voor het soort afwerking. Je kunt voor jouw donkere eiken eettafel kiezen hoe donker je hem wil hebben. Hier houden we in het maakproces rekening mee, om de kleur te creëren die jij mooi vindt!

Donker eiken eettafels van Cralini: welke keuze maak jij?

Onderstel van jouw donkere eiken tafel

Cralini biedt diverse onderstellen waar je uit kunt kiezen voor jouw eettafel van donker eiken. Wil je bijvoorbeeld houten poten onder de tafel? Of kies je voor iets moderners en wil je een robuust metalen onderstel of wat smallere zwart stalen poten? Ook hierin is er genoeg keuze! Wij adviseren je graag.

Wat doet een donkere eiken eettafel voor jouw interieur?

Donkere kleuren maken een interieur wat intiemer en gezelliger. Lichte kleuren geven juist weer een ruimtelijk gevoel. Met een donkere tafel kun je een mooi contrast creëren in je woonkamer. Deze verschillen willen we je graag nog meegeven voordat je een keuze maakt voor een donker eiken tafel. Twijfel je? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag!

Welke eettafel in donker eiken hout past bij jouw interieur?

Een eettafel met een lichte kleur past goed in moderne woon- en eetkamers. Denk aan de Scandinavische stijl en minimalistische interieurs. Hou jij van een landelijk interieur of heb jij een stoere industriële woon- of eetkamer? Dan past een donkere eiken eettafel beter bij jou. Tegenwoordig wordt er veel gemixt qua interieurstijlen, een donkere eettafel past ook prima in een licht interieur en andersom!

Hout voor donkere eiken eettafels van Cralini

Het eikenhout wat Cralini verwerkt tot donker eiken tafels, kiezen wij zeer zorgvuldig uit. Wij gebruiken alleen topkwaliteit en hebben jarenlang ervaring in het realiseren van stijlvolle tafels en houten meubels. Elke boom is anders en dat maakt elke tafel uniek.

Vragen over onze donker eiken eettafels?

Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag in je keuze, zodat jij de tafel krijgt die je zoekt!

Donker eiken eettafels

Heb je een vraag over onze tafels?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!