✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Op zoek naar een eiken tafel op maat?

Stel jouw eiken tafel op maat samen bij Cralini

Een tafel van eikenhout brengt direct klasse en een warme en gezellige sfeer in je woning. Bij Cralini kun je jouw eiken tafel op maat laten maken! Wellicht is een standaard maat niet passend voor jouw interieur. Cralini maakt jouw eiken tafel graag op maat! Naast de maat kun je ook nog kiezen welke vorm je wilt, welke kleur en het onderstel. Op deze pagina lees je daar alles over!

Hoe kies je de afmeting van een eiken tafel op maat?

Als eerste is het belangrijk om de afmeting van jouw nieuwe tafel te weten. Meet de ruimte op waar je tafel komt te staan. Neem daar omheen genoeg ruimte omheen. Denk aan de loopruimte en de ruimte die de stoelen innemen, wanneer je aan de tafel zit en wanneer de stoelen aangeschoven zijn. Een andere tip is om goed te kijken of er ook kasten met openslaande deuren in de buurt zijn. Ook hier moet je rekening mee houden, dat deze nog wel open kunnen. Heb je dat allemaal in kaart gebracht? Dan kun je de afmeting van jouw eiken tafel op maat bepalen.

 De vorm van jouw eiken tafel

Wanneer je de afmetingen voor jouw eiken tafel op maat hebt bepaald, kun je de vorm van de tafel gaan kiezen. Wil jij een ronde tafel? Ovaal? Vierkant of rechthoekig? Een vierkante tafel neemt de minste ruimte in. Aan een vierkante tafel van 2 bij 2, kun je 8 mensen kwijt. Een ronde tafel neemt wat meer ruimte in beslag, reken hiervoor 1 vierkante meter tafel meer bij 8 personen. Handig om ook hier rekening mee te houden.

Ronde eiken tafels kunnen strakke vormen in een interieur verzachten. Een rechthoekige of vierkante eiken tafel op maat versterkt de lijnen in jouw kamer. Houd je van retro? Dan past een ronde tafel bij jou! Houd je meer van een Scandinavisch design? Of een minimalistisch interieur? Dan is een rechthoekige of vierkante tafel meer geschikt. Twijfel je welke vorm het beste in jouw eet- of woonkamer past? Neem dan gerust contact op, wij adviseren je graag!

Kies het onderstel voor jouw eiken eettafel op maat

Net als de afmeting en de vorm, kun je ook het onderstel kiezen van de eiken tafel op maat. Je stelt hem dus echt helemaal zelf samen! Cralini heeft diverse type poten voor onder jouw eiken tafel. Je kunt kiezen voor een houten onderstel, waarin de keuzes qua vorm ook eindeloos zijn. Je kunt onder andere kiezen voor rechte poten of poten die uitlopen in fijne houten poten. Hoe robuuster je de poten kiest, hoe stoerder je tafel oogt.

Naast houten poten, kun je ook kiezen uit stalen poten. Zo krijgt je eiken tafel op maat een industriële look. Kies onder andere voor een U-, X-, spin- of trapeziumpoot. De keuze is reuze! Wij adviseren je graag welke poot in combinatie met de vorm en afmeting het beste bij jouw eiken tafel op maat past.

Eiken tafel op maat

Vragen over onze eiken tafels op maat?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!