✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Epoxy tafel zwart
Epoxy tafel zwart

Epoxy tafel zwart

  • Afmeting: 180 x 90
  • Dikte van het blad: 4 cm
  • De tafel wordt gratis geleverd in Nederland
  • Montage tegen kleine meerprijs mogelijk
  • Dit is een voorraadmodel. Wil je een ander onderstel? Neem dan contact op!

2.595,-

Product eigenschappen

Op zoek naar een zwarte epoxy tafel?

Dit prachtige blad heeft diepe zwarte tinten met een biologerend whirl-effect.  De sprekende kleuren gaan perfect samen met de rijke nerfstructuur en de kleuren van het Acacia hout. Met deze neutrale maar luxe  kleuren kan je in elk interieur uit de voeten. Robuust en luxe zijn woorden die goed passen bij deze tafel.

Afwerking van de epoxy tafel zwart

Het hout van deze zwarte epoxy tafel is afgewerkt met Waxoil. Een mooie en rijke finish die de kleur goed uit laat komen. De rivier is hoogglans gepolijst. De randen zijn de recht afgewerkt, uiteraard met kleine (3 mm) ronding om de scherpte eraf te halen.

Epoxy tafel zwart met goud

Wil je jouw zwarte epoxy tafel combineren met goud? Dat snappen we! De combinatie zwart en goud is een klassieker. De contrasterende glanzende goudtinten, al dan niet met subtiele glitters, springen bijna letterlijk uit het zwart. Uiteraard past deze combinatie niet in elk interieur. Maar toch, als op de juiste wijze speelt met de ingrediënten, is een epoxy tafel zwart met goud bijzonder stijlvol. Uniek zijn epoxy tafels sowieso, een zwarte epoxy tafel helemaal. Ga jij nog een stap verder? Dan is jouw epoxy tafel zwart met goud. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Ontvang binnen 12 uur een voorstel op maat