✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

De bladen uit onze Inspired by Rijksmuseum-serie kunnen vele soorten eindbestemming krijgen. Zo kun je ‘m als vergadertafel, eetkamertafel, bureau, bijzet-, of salontafel gebruiken. Maar het tafelblad is ook als schilderij aan de muur te hangen.

Dit is dan ook het geval bij onze klant waar we dit prachtige tafelblad voor mochten maken.De toepassing van dit object waarin “bloemstilleven met Albasten vaas” is ingegoten, zal Gerard van Spaendonck waarschijnlijk wel hebben kunnen waarderen. Het hangt als schilderij aan de muur en is een prachtige toevoeging aan het interieur. De epoxy geeft ook hier weer een ongekende diepte aan het prachtige meesterwerk. Niet te fotograferen, dat moet je zien.

Liever een salontafel?
Dat is ook mogelijk! Dit prachtige meesterwerk is al eerder in salontafels toegepast.

Het eindresultaat

Jeroen de Vries
Lees verder
Fantastische kwaliteit tafels. Daarnaast ook middels email uitstekend geholpen. Kortom; enorm blij met de tafel!
J T
@username
Lees verder
Prachtig resultaat! Fijn geholpen. Aanrader.
Guido Heijmann
Lees verder
Topwerk geleverd door Johan! Zeer mooie tafels👍
Vorige
Volgende

Enthousiast geworden?

Wil jij ook bloemen, zonder ze ooit water te hoeven geven? Of wil je liever een ander tafelblad uit onze Inspired by Rijksmuseum-serie?We helpen je graag vrijblijvend de oneindige mogelijkheden te verkennen. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.