✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Een riviertafel kunnen we maken we in diverse formaten. Maar ook qua kleur is er veel mogelijk. Om goed te zien wat de kleurmogelijkheden zijn, hebben we een aantal monsters gemaakt. In dit geval van Amerikaans Notenhout. Een mooie, sterke en exclusieve houtsoort. De donkere lijnen en het karakteristieke witte spinthout geeft prachtige effecten.

We hebben twee soorten zwart gebruikt in de ene staal; Deep black metallic, met levendige effecten in de kleur. De andere is homogeen zwart. De intense zwarte kleur heeft verder geen werking of effecten in de epoxy. 

De andere staal is aan een zijde turquoise transparant. Een diepe exotische kleur die je op een tropisch strand ziet. Let wel op met transparante kleuren, het kan zijn dat je poot/onderstel zichtbaar is door de epoxy heen. Vind je dat niet mooi, dan is de andere zijde misschien beter. Die turquoise metallic variant heeft als het ware golven en riffen in de kleur zitten. Dit zorgt voor prachtige, niet transparante effecten in jouw maatwerk blad.

Natuurlijk zijn er veel meer kleuren mogelijk, nieuwsgierig? We helpen je graag bij het creëren van jouw unieke meubelstuk.

salontafel riviertafel epoxy

Het eindresultaat

Enthousiast geworden?

Ben jij ook op zoek naar een stijlvol, praktisch en/of uniek meubelconcept, zoals een riviertafel? Laten we met elkaar in contact komen! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.