✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

De wens

Restaurant De Dorpskamer in Ermelo kwam bij ons met de vraag om hen te helpen met de afwerking van 32 tafelbladen.

De ondernemers zochten voor hun restaurant de luxe uitstraling van eikenhout. Maar de tafels in een restaurant moet je natuurlijk makkelijk en goed kunnen schoonmaken. En je wilt natuurlijk ook dat ze mooi blijven. Of ze nu binnen of buiten staan.

Door deze wensen en omdat eikenhout zonder afwerking snel krom trekt, hebben we gekozen voor afwerking met epoxy. Dankzij een laag met epoxy reageert het hout niet meer op de invloeden van buitenaf, zoals lucht en vocht, en het is eenvoudig schoon te maken.

Aan de slag

We zijn direct voor ze aan de slag gegaan! Nadat de lagen met epoxy waren uitgehard, konden de 32 tafelbladen naar hun eindbestemming. Daar staan ze nu onopvallend een goede indruk te maken in het prachtige restaurant.

Wij willen de Dorpskamer bedanken voor deze mooie opdracht, en wensen hen, en hun bezoekers, veel en lang plezier van het prachtige eiken meubilair!

Het eindresultaat

Enthousiast geworden?

Ben jij ook op zoek naar een stijlvol, praktisch en/of uniek meubelconcept? Laten we met elkaar in contact komen! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.