✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Bloemstilleven in een albasten vaas – Salontafel/eettafel

Deze salontafel/eettafel is een gespreksstarter in elk huis. Het prachtige stilleven van Garard van Spaendonck is een replica van een werk dat in het Rijksmuseum te vinden is, en zal zeker indruk maken op je gasten. Binnen de serie “Inspired by Rijksmuseum” zijn vele werken in jouw tafelblad / bureaublad te verwerken. Heb je liever een ander kunstwerk die we verwerken in jouw nieuwe tafel? Of wil je een ander houtsoort, andere kleuren of toepassing van epoxy? Laat het ons gerust weten en neem contact op.

895,-

Product eigenschappen

Deze stijlvolle salontafel zal zeker de harten stelen met zijn prachtige stillevenportret van bloemen in een albasten vaas van Garard van Spaendonck. Dit meesterwerk is een van de vele prachtige werken die in het Rijksmuseum te vinden zijn, en maakt deel uit van onze “Inspired by Rijksmuseum” serie. De tafel kunnen we aanpassen aan jouw wensen, zodat je verschillende houtsoorten, kleuren en kunstwerken kunt kiezen om hem helemaal eigen te maken.

Standaard afmeting

We kunnen de salontafel/eettafel aanpassen aan jouw wensen. Het standaardformaat is 90cm x 90cm x 3cm.

Poten

Deze tafel wordt geplaatst op hairpin poten. Je hebt keuze uit lage of hoge poten.

Afwerking

Rubio Monocoat Naturel

Standaard gieting epoxy

Kleurloos transparant

Houtsoort

De standaard houtsoort voor deze salontafel/eettafel is eiken. Andere veelgebruikte houtsoorten zijn beuken en gewaterd iepen.

Bezorging

Je kunt deze salontafel/eettafel ophalen in ons atelier in Apeldoorn.

Ontvang binnen 12 uur een voorstel op maat