✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Het meisje in het blauw – bijzettafel

Deze stijlvolle bijzettafel steelt ieders hart. Niet in de laatste plaats om het schattige meisje. Het portret is gemaakt door Johannes Cornelisz. Verspronck. Het is één van de werken dat te bewonderen is in het Rijksmuseum. Binnen de serie “Inspired by Rijksmuseum” zijn vele werken in jouw tafelblad / bureaublad te verwerken. Heb je liever een ander werk? Laat het ons gerust weten.

Al onze meubels kunnen ook naar eigen wensen worden gemaakt. Wil je liever een andere houtsoort? Of andere kleuren of toepassing van epoxy? Het kan! Neem contact met ons op voor jouw maatwerk meubel.

495,-

Product eigenschappen

Als je op zoek bent naar een stijlvolle bijzettafel waar iedereen van opkijkt, kijk dan niet verder dan deze prachtige bijzettafel. Op deze unieke bijzettafel staat een portret, die gemaakt is door Johannes Cornelisz. Verspronck. Het schilderij komt oorspronkelijk uit het Rijksmuseum, en maakt deel uit van onze “Inspired by Rijksmuseum” serie.

Maar deze tafel is niet alleen een mooi gezicht; dankzij de epoxylaag gaat de bijzettafel lang mee. Hij is gemaakt van massief eikenhout en kan worden aangepast aan jouw specificaties.

Standaard afmeting

We kunnen de bijzettafel aanpassen aan jouw wensen. Het standaardformaat is 50cm x 50cm x 4cm.

Poten

De bijzettafel wordt geplaatst op hairpin poten.

Afwerking

Rubio Monocoat Naturel

Standaard gieting epoxy

Epoxy kleurloos transparant

Houtsoort

De standaard houtsoort voor deze bijzettafel is eiken. Andere veelgebruikte houtsoorten zijn beuken en gewaterd iepen.

Bezorging

Je kunt deze salontafel/eettafel ophalen in ons atelier in Apeldoorn.

Ontvang binnen 12 uur een voorstel op maat