✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

In Apeldoorn vind je ons atelier waar onze houten tafels het daglicht zien. Hier maakt Johan iedere dag de mooiste creaties met epoxy en hout. In ons atelier in Apeldoorn laten we je graag zien hoe de boomstamtafels worden gemaakt en kun je ook zien wat er gemaakt kan worden. Van het sealen van het hout tot en met de meest bijzondere toepassingen van hout in combinatie met epoxy. Of hout, epoxy en een meesterwerk vanuit het Rijksmuseum: het is allemaal mogelijk als je een boomstamtafel wilt!

Een kijkje in ons Atelier

Openingstijden

Ons atelier in Apeldoorn is open van maandag t/m zaterdag. Een bezoek is alleen mogelijk op afspraak. Neem contact op met Johan om jouw bezoek te plannen, zodat je kunt zien hoe onze mooie houten tafels in Apeldoorn worden gemaakt en wat er allemaal mogelijk is.

Onze adresgegevens

Deventerstraat 459

Gebouw 105

7323 PT Apeldoorn

Waar vind je ons?

Je vindt ons atelier als je bij de rotonde op de N344 de afslag neemt naar Deventerstraat 459. Zodra je het terrein oprijdt zie je direct dat dit geen industrieterrein is. Je rijdt door een laan met bomen, waarbij je bij de eerste afslag linksaf gaat. Deze weg voert langs een monumentale villa. De weg maakt een bocht en je slaat de eerste rechtsaf. Dan zie je aan je linkerhand het schoolgebouw waar we zijn gevestigd.

Parkeren bij Cralini in Apeldoorn

Er is een ruime parkeergelegenheid bij onze vestiging in Apeldoorn. Bij aankomst op ons adres, kun je direct parkeren aan je rechterhand. Mocht hier geen parkeerplek meer vrij zijn, dan kun je een klein stukje terugrijden. Hier vind je aan je linkerhand een ruime parkeerplaats.

Openbaar vervoer

Cralini is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor het terrein ligt bushalte GGnet, waar bus 15 stopt. Station Osseveld ligt op ongeveer 20 minuten lopen van ons atelier.

Direct contact?

Bel Johan op 06-46066096, stuur hem een berichtje via Whatsapp of vul het contactformulier in.

Boomstamtafel Apeldoorn voor bedrijven en particulieren

Een boomstamtafel is een echte eyecatcher. Of dit nu in huis is als eettafel of op kantoor als vergadertafel. In sommige gevallen is het ook mogelijk om je huidige houten tafels te verstevigen met een laag epoxy, zodat ze langer meegaan.

Kom langs in Apeldoorn

Johan van Toor is eigenaar van Cralini en laat je graag onze vestiging in Apeldoorn zien. Hij voorziet je van een goed advies, zodat je straks de boomstamtafel van je dromen koopt. Maak vandaag nog een afspraak!