✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Boomstamtafels

Als je op zoek bent naar een prachtig, uniek meubelstuk voor jouw huis of kantoor, kijk dan niet verder dan de boomstamtafels van Cralini. Deze boomstamtafels zijn gemaakt van duurzaam suarhout, eikenhout of beukenhout. Deze houtsoorten zijn milieuvriendelijk en stijlvol. Ze vormen een unieke aanvulling voor elke interieur. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en afwerkingen, waaronder tafels met epoxy, waarvan elke tafel uniek is en speciaal voor jou wordt gemaakt.

Suar boomstamtafel

Suar boomstamtafels

Suarhout is een hardhoutsoort die van nature bestand is tegen rot en bederf. Hierdoor is het een perfecte keuze is voor meubels. Suarhout heeft ook prachtige nerfpatronen en kleurvariatie, wat bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van deze tafels. Een ideale houtsoort om met epoxy te bewerken, wat er voor zorgt dat de natuurlijke schoonheid van het hout goed naar voren komt.

Eiken boomstamtafels

Voor een meer traditionele en klassieke uitstraling kun je kiezen voor onze eiken boomstamtafels. Eiken is een duurzaam en sterk hardhout, bekend om zijn kenmerkende nerfpatronen en rijke kleurvariaties. Onze eiken boomstamtafels worden afgewerkt met beits om de unieke kenmerken van elk afzonderlijk stuk hout naar voren te brengen, waardoor een unieke tafel voor je huis of kantoor ontstaat.

epoxy tafel zwart
beuken boomstamtafel

Beuken boomstamtafels

Beukenhout heeft een lichte kleur en gladde textuur, waardoor het een perfecte houtsoort is voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse stijl in zijn interieur. De beuken boomstamtafels van Cralini zijn gepolijst om de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren te laten komen. Hierdoor ontstaat een strakke en moderne toevoeging voor elk interieur.

Direct uit ons assortiment

Een boomstamtafel met epoxy

Ben je op zoek naar een meubel in jouw interieur met een unieke uitstraling? Kies dan voor onze tafels met epoxy. De natuurlijke houtnerf wordt benadrukt met een laag heldere epoxy, waardoor een strak en modern uiterlijk ontstaat. Je kunt een prachtig, uniek meubelstuk aan je interieur toevoegen met een epoxy boomstamtafel. De natuurlijke kleuren en nerfpatronen in het hout zijn prachtig. De epoxy laat de tafels nog meer tot hun recht komen. Onze boomstamtafels met epoxy zijn niet gemaakt van aan elkaar gelijmde balken; ze zijn één massief stuk van kunstig gerangschikte houtnerven.

Afwerking van onze boomstamtafels

Voor de afwerking gebruiken we een innovatieve coating die je tafel een prachtige afwerking geeft. Deze coating behoudt niet alleen de natuurlijke kleur van het hout, maar voorkomt ook eventuele reacties die door schuren zouden kunnen ontstaan. Als je op zoek bent naar iets specifieks, zoals zwart of smoked oak, kunnen we dit ook voor je realiseren. Jij kiest! 

Bekijk de boomstamtafels in ons atelier in Apeldoorn

Bij Cralini hebben we een atelier waar we met epoxy en hout prachtige kunstwerken van meubelstukken maken. Gasten zijn altijd gecharmeerd van het niveau van het ambachtelijk vakmanschap dat te zien is. Zien hoe het gemaakt wordt en zien wat er gemaakt kan worden is zoveel leuker dan alleen naar het eindresultaat kijken!

In ons atelier kun je dus zelf de mogelijkheden en tafels zien. We bieden demonstraties over het maken van een epoxy tafel: het coaten van het hout tot het maken van speciale toepassingen van hout in combinatie met epoxy. We laten je ook de mogelijkheden van onze serie Inspired by Rijksmuseum zien. 

Boomstamtafels

Andere Epoxy wensen?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!