✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Zoek je een boomstamtafel voor buiten, dan ben je bij Cralini aan het juiste adres! Bij Cralini bieden we boomstamtafels voor buiten aan, die gemaakt zijn van fantastische kwaliteit. We kiezen alleen het beste hout, zodat jij optimaal kunt geniet genieten van je boomstamtafel die buiten staat.

Verschillende keuzes bij een boomstamtafel voor buiten

Er zijn meerdere opties als het gaat om het creëren van een boomstamtafel voor buiten. Ons team kan maakt jouw boomstamtafel voor buiten dan ook op maat. Op die manier bepaal je zelf de grootte van het blad, het soort hout en de tafelpoten. Wanneer je het soort hout hebt gekozen, dan kies je ook de afwerking van de randen van je boomstam tafelblad voor buiten. Bij een boomstamtafel kiezen de meeste mensen een tafel zonder afgewerkte, strakke randen. Zo behoud je de natuurlijke vorm van de boom en heeft je tafel voor buiten een natuurlijke uitstraling. Daarna is het tijd om na te denken of het onderstel. Kies bijvoorbeeld voor een N-poot, X-poot of een U-poot.

Boomstamtafel buiten

De afwerking bij een boomstam tafelblad voor buiten

Bij een boomstamtafel is de afwerking van de tafel heel belangrijk. Dit is nog belangrijker als de tafel buiten komt te staan, doordat de invloed van regen en zonnestralen groot is. Hierdoor is het noodzakelijk om voor een afwerking te kiezen. De meest effectieve methode is om een laag epoxy op de tafel aan te brengen, in combinatie met een uv-stabilisator. Laat dit altijd door vakmensen doen en ga niet zelf aan de slag, anders loop je het risico dat de tafel alsnog na een jaar vol beschadigingen zit.

Onderhouden van een boomstamtafel voor buiten

Staat jouw boomstamtafel het hele jaar buiten? Dan heeft het tafelblad iedere 3 maanden onderhoud nodig. Dit doe je door ze schoon te maken met een natte doek en niet agressieve zeep. Als je voor een andere afwerking dan epoxy hebt gekozen, dan moet je de tafel ook iedere 3 maanden in de was of olie zetten. Heb je specifieke vragen over het onderhouden van een boomstamtafel voor buiten? Stel ze gerust aan onze experts!

Koop een boomstamtafel voor buiten

Meer weten over een boomstamtafel voor buiten? Of wil je langskomen in onze showroom? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Stuur een berichtje via Whatsapp of vul onderstaand contactformulier in. We helpen je graag om de perfecte boomstamtafel op je terras te krijgen!