✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Ben je op zoek naar een boomstamtafel in Ede? Dan ben je op de juist plek bij Cralini. In Ede vind je ons grote magazijn. Je kunt hier diverse ruwe suar boomstam tafelbladen bekijken. Ideaal wanneer je graag eerst de mogelijkheden ziet, voordat je jouw bestelling van één van de houten tafels doorgeeft. Wil je ook graag zien hoe een boomstamtafel wordt gemaakt? Dan ben je welkom bij onze vestiging in Apeldoorn.

Openingstijden

Ons magazijn in Ede is open van maandag t/m zaterdag. Je kunt alleen langskomen op afspraak. Om je bezoek te plannen, kun je contact opnemen met Johan. Hij helpt je graag verder!

Onze adresgegevens

Zodra we een afspraak hebben gemaakt, ontvang je van ons de adresgegevens. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Direct contact?

Bel Johan op 06-46066096, stuur hem een berichtje via Whatsapp of vul het contactformulier in.

Boomstamtafel Ede voor bedrijven en particulieren

Wanneer je kiest voor een boomstamtafel, dan ben je verzekerd van een echte eyecatcher. Een boomstamtafel kun je zowel thuis als eettafel gebruiken of als vergadertafel op kantoor. Heb je een bedrijf in de horecasector? Dan kunnen we je ook helpen met het verstevigen van tafelbladen, dankzij de toevoeging van een laag epoxy.

Zien we je in Ede?

Wil je graag onze vestiging in Ede bekijken? Johan van Toor is eigenaar van Cralini en laat je graag deze vestiging zien. Tijdens deze afspraak voorziet hij je van een passend advies, zodat je straks de boomstamtafel koopt die bij jouw wensen past. Maak direct een afspraak!