✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Wil je graag een boomstamtafel in Veenendaal kopen? Een boomstamtafel is een prachtige toevoeging aan je interieur, waarmee je het buitengevoel naar binnen haalt. Dit natuurlijke element kan elke ruimte verfraaien, van een krappe studio tot een grote open woning. Het is niet alleen een echte eyecatcher, maar het geeft je ook direct een unieke plek om te borrelen met vrienden en familie.

Hoe kies je de juiste boomstamtafel voor jouw ruimte?

De grootte van een boomstamtafel kun je zelf bepalen. De look and feel van de tafel zal afhangen van de soort boom waar hij van afkomstig is. Een eiken boomstamtafel zal bijvoorbeeld andere noesten hebben dan een houten tafel die gemaakt is suarhout. Welke houtsoort je ook wilt: bij Cralini kan het!

Epoxy salontafel

Vorm van de tafel

Als je een kleine ruimte hebt, raden we je aan een ronde of ovale tafel te kiezen. Deze vormen helpen je vloeroppervlak te maximaliseren en geven de kamer een opener gevoel. Heb je een grotere ruimte, dan kun je een rechthoekige of vierkante tafel overwegen. Deze vormen zijn perfect om een statement te maken en bieden gemakkelijk plaats aan meer mensen.

Kiezen van een poot

Als je de juiste maat en het juiste materiaal voor je ruimte hebt gekozen, is het tijd om een poot voor onder de tafel te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar we raden aan iets te kiezen dat je persoonlijke smaak weerspiegelt. Twijfel je welke poot bij jouw interieur past? Ons team geeft je graag advies.

Een boomstamtafel Veenendaal is ook perfect voor bedrijven

Voor bedrijven is een boomstamtafel ook een echt pronkstuk. Denk aan een mooie tafel in de ontvangstruimte of in de vergaderruimte. Waar de tafel ook komt te staan; met een tafel van Cralini weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. Heb je houten tafels in je restaurant of kroeg staan en wil je die graag verstevigen met een laag epoxy? Ook dat is mogelijk. Neem contact op om de details te bespreken. Je kunt ons bellen, een berichtje sturen via Whatsapp of het contactformulier invullen.

De mooiste boomstamtafel in Veenendaal vind je bij Cralini

Wil je de mogelijkheden graag bekijken in ons atelier in Apeldoorn of heb je een vraag? Dan maak je kennis met Johan! We zijn Cralini begonnen, omdat we een plek wilden creëren waar mensen meubels van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs konden vinden. We helpen je dan ook graag verder als je onderstaand contactformulier invult.