✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Een eettafel van 3 meter is op dit moment ontzettend gewild. Dit komt omdat het altijd een mooie toevoeging is voor het interieur van een woning. Eet gezellig met het gezin, nodig familie uit voor een etentje of borrel met vrienden: je kunt ze allemaal kwijt aan een eettafel van 3 meter lang. Je kunt dan gezellig met veel mensen tegelijkertijd aan de tafel gezellig eten of borrelen. Maar een tafel van 3 meter lang is ook een ideale keuze voor een werkomgeving. Je kunt deze plaatsen in de bedrijfskantine of juist als vergadertafel gebruiken.

Eettafel 3 meter lang: keuze uit diverse soorten hout

Wil je graag een eettafel van 3 meter aanschaffen? Dan is het goed om te weten dat je keuze hebt uit diverse soorten hout. Ga je bijvoorbeeld voor suarhout? Dan kies je voor een soort hout waarbij prachtige nerfpatronen zichtbaar zijn en er sprake is van kleurvariatie. Hierdoor is het direct een pronkstuk! Wil je liever voor een eikenhouten tafel van 3 meter? Dan heb je een meer traditionele en klassieke tafel in huis. Wanneer je liever een lichte kleur eettafel wil, dan raden we je aan om te kiezen voor een beukenhouten eettafel. Het is een perfecte optie als je graag een eigentijdse stijl aan je interieur wil toevoegen.

Boomstamtafel epoxy

De afwerking van een tafel van 3 meter

Bij het aanschaffen van een eettafel is het slim om te kiezen om je tafel te laten afwerken. Het voordeel is dat je hiermee de tafel beschermd voor vuil, maar het zorgt ook voor een extra mooie uitstraling van je tafel. Een van de opties om de tafel af te werken is het gebruik van Skylt lak. Dit is een transparante lak, waardoor je tafel er robuust uit blijft zien. Maar hij is tegelijkertijd wel goed beschermd tegen vlekken en kringen. Voor een extra stevige bescherming van je eettafel, raden we je aan om de tafel te laten afwerken met epoxy. Epoxy voorkomt niet alleen vlekken, maar ook krassen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om gaten in de boomstamtafel op te laten vullen met een andere kleur, waardoor er een extra dimensie in je tafel ontstaat! 

Welke tafelpoot kies je?

Als je bovenstaande keuzes hebt gemaakt, is het tijd om een prachtige tafelpoot voor je eettafel van 3 meter te kiezen. Je hebt keuze uit meerdere onderstellen voor een tafel. Denk aan een X-poot, U-poot of A-poot. Kijk niet alleen naar wat mooi is, maar ook naar wat praktisch is. Het soort poot kan namelijk invloed hebben op de hoeveelheid stoelen die je kwijt kunt aan tafel.

Genieten maar!

Als je jouw nieuwe tafel hebt samengesteld, dan is het tijd om te genieten! Ben je ook enthousiast geworden om een eettafel van 3 meter lang toe te voegen aan je interieur, maar wil je graag persoonlijk contact? Neem dan direct contact op met Johan via Whatsapp of vul onderstaand contactformulier in! Hij adviseert je graag en helpt je bij het samenstellen van jouw droomtafel!