✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Ben je op zoek naar een eettafel van 4 meter? Dan ben je er vast al achter gekomen dat het vrij lastig is om dit formaat voor een eettafel te vinden. Bij Cralini hebben we al vele jaren ervaring met het maken van eettafels van 4 meter. Je vindt jouw nieuwe eettafel van 4 meter lang met prachtige tafelpoten dan ook bij ons. 

We bieden je de mogelijkheid om deze eettafel zelf samen te stellen, waardoor je een unieke tafel creëert.  Ga bijvoorbeeld voor een robuuste eikenhouten tafel met een A-poot of trapeze onderstel. Of kies voor een boomstamtafel gemaakt van suarhout met een N-poot of een U-vorm. Wat je wensen ook zijn: er is altijd wel een tafel van 4 meter die bij jouw interieur past!

Koop een houten tafel 4 meter lang

Je koopt een eettafel van 4 meter lang niet iedere dag. Maak daarom een bewuste keuze voor een tafel die past bij jouw inrichting. Ga voor een houten tafel met donker suarhout of kies juist voor een lichtere uitstraling met een tafel van eikenhout. Bij Cralini kun je naast het soort hout, ook zelf bepalen welke afwerking je wilt. Je kunt kiezen voor geen afwerking, een afwerking met skylt lak of de tafel af te laten werken met een laag epoxy

Omdat een eettafel vaak veel moet doorstaan door onder andere etensresten en kringen van glazen, raden we je altijd aan om in ieder geval te kiezen voor het afwerken met skylt lak. Hierdoor is je tafel beter beschermd en is de tafel ook eenvoudig schoon te maken. Wil je extra bescherming, om bijvoorbeeld krassen te voorkomen? Of wil je graag gaten in het houten tafelblad laten opvullen? Dan is het slim om te kiezen voor een laag epoxy.

Suar boomstamtafel epoxy

Eettafel 4 meter: geschikt voor woningen en bedrijven

Eén van de belangrijkste voordelen van een lange eettafel, is dat je familie en vrienden gerust kunt uitnodigen voor een etentje, spelletjes te spelen of lekker te borrelen. Er is namelijk ruimte genoeg aan tafel! En doordat er zoveel ruimte is, heb je ook veel opties bij het uitzoeken van (eventueel) nieuwe eetkamerstoelen. Je hoeft niet bang te zijn dat de stoelen te breed zijn of dat de armleuningen in de weg zitten. Op die manier geniet je nog meer van je pronkstuk!

Maar ook voor bedrijven is een tafel van 4 meter een goede toevoeging. Dit komt doordat er ongeveer 18 mensen aan deze tafel kunnen zitten. Plaats de tafel bijvoorbeeld in een vergaderruimte, gebruik het als bureau waar je met meerdere collega’s aan kunt werken of zet de tafel in de bedrijfskantine. Zo weet je zeker dat iedereen plekje heeft om te zitten.

Wacht niet langer!

En heb je de beslissing gemaakt om je eettafel bij Cralini te kopen? Vraag onze medewerkers gerust naar de verschillende mogelijkheden voor een vier meter lange tafel, de opties voor de afwerking en/of de diverse onderstellen. Wij gaan graag met jou in gesprek en helpen je om tot de perfecte eettafel te komen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie via Whatsapp of vul onderstaand contactformulier in.