✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Epoxy tafels in België

Verrijk ook jouw interieur met een prachtige maatwerk epoxy tafel! Voor een Epoxy tafel in België bent u bij Cralini aan het juiste adres, omdat we ook in België leveren. Wij stellen jouw droomtafel graag met je samen, er is zo ontzettend veel mogelijk! Laat jouw creativiteit maar gaan.

epoxy tafel zwart met goud
bijzettafel epoxy

Houtsoorten van Epoxy tafels uit België

Welke houtsoort zou je graag willen voor jouw epoxy tafel? Moet de nerftekening van de tafel geboost worden met transparante epoxy? Wil je graag dat er allerlei kleureffecten in verwerkt worden? Parelmoer tinten, of liever metallic? Misschien gouden of zilveren “aders”? Of ga jij voor extreem en kies je neonkleuren of glow in the dark, al dan niet met glitters. Alles kan bij een epoxy tafelBelgië staat immers bekend om haar liefde voor unieke tafels! Of dat nu riviertafels, lava tafels of boomstamtafels met epoxy zijn. Ze passen stuk voor stuk in de rijke traditie die België heeft op het gebied van iconische tafels. En ze zijn dichterbij dan je denkt. 

Epoxy tafel past altijd in jouw interieur

Maak ook met jouw epoxy tafel uit België jouw interieur weer een beetje gezelliger en stijlvoller. Nodig nog meer vrienden uit voor een gezellig etentje. Maak of herbeleef onvergetelijke momenten aan jouw epoxy tafel in België. Wees nog gastvrijer en maak het lekker gezellig. Jouw bezoekers zullen verrast zijn, een epoxy tafel trekt altijd aandacht. Of hij nou stijlvol en ingetogen is of uitgesproken en gedurfd. Jij bepaalt. Wij bezorgen bij jou thuis in België.

epoxy tafel zwart met goud

Zoek je een epoxy tafel in België?

Wij komen graag met jou in contact. We lopen samen door de wensen heen, bepalen kleuren, vorm en afmetingen. Als bij elke stap de juiste keuze wordt gemaakt zal jouw epoxy tafel die wij kunnen leveren in België die aanwinst zijn waar je van droomde.

Natuurlijk ben je ook welkom in ons atelier in Apeldoorn, prachtig te koppelen aan een dagje (nachtje) Veluwse bossen, heide en water.

Neem gerust contact met ons op, of vul het antwoordformulier in. Dan gaan we samen kijken wat jouw unieke tafel wordt. Een goede investering, want aan tafel is thuis.

 

Epoxy tafels

Andere Epoxy wensen?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!