✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Epoxy tafel rond

 

 

Heeft jouw ronde tafel epoxy, dan is hij gegarandeerd uniek. Een ronde epoxy tafel is sowieso sierlijk van vorm, maar de mogelijkheden die de toevoeging van epoxy ontsluiten zijn eindeloos. Er wordt steeds meer gekozen voor een ronde epoxy tafel. Een epoxy eettafel rond bijvoorbeeld. Een heerlijk royale tafel waarin jouw creativiteit met prachtige kleur-, en structuurcombinaties, in een perfecte match met je interieur resulteert. Wellicht ben jij je aan het verdiepen in de mogelijkheden van een ronde epoxy tafel. Dat kan een ronde eettafel epoxy zijn of een epoxy salontafel rond. Welke epoxy tafel rond dan ook, we gaan je helpen.

Epoxy tafel rond
Ronde epoxy tafel

De opbouw van een rond epoxy tafel

De categorie epoxy tafel rond is op een aantal manieren in te delen. De makkelijkste lijkt Epoxy salontafel rond en Epoxy eettafel rond. Maar wij kiezen ervoor om alles even op een hoop te gooien; een ronde epoxy tafel. Want waar je hem voor bestemd hebt zal waarschijnlijk in de diameter en hoogte tot uiting komen. Een hoge tafel is simpelweg nooit een epoxy salontafel rond, evenals een lage tafel dus nooit een ronde eettafel epoxy is. De diameter en (vooral) de poot zijn daarin bepalend. Wij onderscheiden de bladen liever op een andere manier. Twee categorieën welteverstaan;

Jouw unieke ronde epoxy tafel

Stel jouw tafel helemaal zelf samen!

Epoxy tafel rond volledig bedekt met epoxy

Denk hierbij aan allerlei kleuren (of combinaties) en uitvoeringen zoals Metallic tinten, marmeringen of ertsachtige structuren. Welke kleur, kleurvariant of extra aders van andere kleuren of glitters / flakes je ook toe wilt passen. Het gehele oppervlakte van de epoxy ronde tafel is bedekt. In deze categorie kan je elke mogelijke grond-, of basiskleur kiezen. Uiteraard kan je het daar bij houden. Maar je kunt je epoxy tafel rond daarna ook met zogenaamde marmeraders of ertsaders laten verrijken. De kleuren staan je vrij. Jij bepaalt wat het beste matcht in jouw interieur. Je kunt het zo gek niet verzinnen; rose, goud, zilver, neon of zelfs glow-in-the-dark. Om nog meer effect en dimensie te creëren kan je ook met  glitters en 3D flakes van koper, goud of zilver. Of speelser; confetti achtige accenten. Dan kunnen we eventueel nog frezen. Een honingraatstructuur bijvoorbeeld. Denk je in; een zwart metallic blad, en half bedekt met metallic goudkleurig patroon van honingraten. Uniek! Niet genoeg? Dan met gouden glitters en 3D flakes versterkt? Ook leuk voor een bureaublad overigens, personaliseren maar. Ga jij voor gedurfde, gewaagde combinaties? Niet geremd door wat te doen gebruikelijk is? Een epoxy ronde tafel is een perfect podium voor jouw fantasie!

Ingetogener kan natuurlijk ook. Dan zou jouw ronde tafel epoxy een rustige, neutralere misschien lichte basiskleur hebben. Daarna verrijkt met een paar fijne strepen in een kleur die jou fascineert. Of die gewoon perfect past. Die strepen kunnen met een heteluchtpistool al dan niet een waaiereffect krijgen. Een natuurlijk en willekeurig lijnenspel in de door jou gewenste kleuren en tinten.

Wat je ook verzint, een ronde tafel epoxy zal altijd een uniek meubelstuk vormen. Er kan zo ontzettend veel dat we eigenlijk liever met je bespreken dan te dit unieke product te kort te doen als we het proberen te omschrijven. Sowieso geldt; dit moet je zien. Het is bijna niet te fotograferen. Een video helpt dan al, maar zien in real life is ronduit prachtig. Bedenk dus nogmaals, (bijna) elke formaat en elke poot kan hierbij toegepast worden. Los wat het einddoel is; ronde eettafel epoxy of epoxy salontafel rond. Benieuwd naar de tweede categorie?

Ronde epoxy tafel deels bedekt met epoxy

Hierbij moet je denken aan (meestal) houten stamdelen, vlakken of ronde plakken van een boomstam. Je kan dan één van de helften van eikenhout laten maken, mat en de structuur voel en zichtbaar als contrast met het epoxy-deel aan de andere kant. Zo is jouw houten epoxy tafel nog uitgebreider te maken. Want in principe kan alles wat we hierboven als mogelijkheden voor een epoxy ronde tafel hebben benoemd weer te combineren met wat in deze categorie wordt toegevoegd.

Rivier- & lavatafels met epoxy

Ook de varianten riviertafel epoxy en lavatafel kunnen losgelaten worden op een ronde epoxy tafel. Dan stroomt er een tint blauw of koper / rood / oranje over je ronde epoxy tafel. Het overblijvende hout kan in naturel of andere kleuren geolied worden. Wat je wilt, wat je mooi vindt. We gebruiken voor het oliën van jouw epoxy tafel rond het hightech merk Rubio Monocoat 2C Oil. Mooie kleuren, en duurzame eindresultaten. Veelal wordt eiken toegepast in deze categorie. Uiteraard kunnen ook andere soorten hout gebruikt worden. Ook als ze in de basis nog niet rond zijn.

Eindeloze mogelijkheden voor de ronde epoxy tafel!

Zo zie je maar of je nu een epoxy salontafel rond of ronde eettafel epoxy wilt aanschaffen. Er is heel veel mogelijk. Sterker nog bijna alles is mogelijk. In sommige gevallen wordt zelfs gekozen voor een grote en een kleine variant. Je voelt hem al aankomen. De ene krijgt lage poten en mag het leven door als epoxy salontafel, de andere hoge en heet vanaf dan epoxy eettafel rond. Er ontstaat inmiddels waarschijnlijk al een redelijk helder omlijnd idee van jouw toekomstige ronde epoxy tafel.

bijzettafel epoxy

Ronde epoxy tafels

Meer weten over een ronde epoxy tafel?

Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag.