✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Epoxy tuintafel, de eyecatcher van jouw tuin of terras!

De lente en zomers in Nederland zijn heerlijk! Er zijn meer dan genoeg warme zomeravonden waar je gezellig met vrienden of familie buiten kunt vertoeven. Lekker met z’n allen bbq-en of borrelen. Of je wilt juist even tot rust komen in je eigen tuin. Om deze momenten nog specialer te maken, heeft Cralini dé tuintafel voor jou! Namelijk een exemplaar van epoxy. Een epoxy tuintafel is een echte eyecatcher en zal ongetwijfeld het middelpunt worden van jouw tuin!

epoxy tafel voor buiten
epoxy tuintafel

Genieten aan je tuintafel van epoxy

Weerbestendig
Epoxy tafels ken je misschien van binnen-interieurs. Hier komen de epoxy tafels ook mooi tot hun recht. Maar wist je dat een epoxy tafel ook prima buiten kan staan? Epoxy zelf is een ongelooflijk duurzaam materiaal en is bestand tegen water- en andere weersinvloeden. En dat is wel een vereiste in het soms regenachtige Nederland. 

Onderhoudsarm
Een ander groot voordeel van epoxy op hout voor buiten is dat deze tuintafels nauwelijks onderhoud nodig hebben. Het gladde oppervlakte van het epoxy tafelblad is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ook zijn de tafels kras- en hittebestendig. 

Stel zelf jouw epoxy tafel voor buiten samen
Je kunt jouw epoxy tafel voor buiten helemaal zelf samen stellen! Een tafel van epoxy biedt oneindige mogelijkheden qua ontwerp en kleur. Epoxy kan namelijk gegoten worden in verschillende patronen en vormen, waardoor je een epoxy tuintafel kunt creëren die helemaal past bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Kies bijvoorbeeld voor een riviertafel van epoxy, of een tafel met daarin een kunstwerk verwerkt van het Rijksmuseum

Ook kun je kiezen voor de vorm, de afmetingen van het tafelblad, de kleuren van de epoxy en het onderstel van de tafel. Voor het onderstel kun je ook kiezen uit veel verschillende poten. Kies bijvoorbeeld voor een X-poot, een spinpoot of een N-poot. Er is veel mogelijk! Een epoxy tuintafel bij Cralini geeft je de vrijheid om de tafel helemaal naar jouw smaak te laten maken.

Wil jij een epoxy tuintafel?

Een epoxy tuintafel is dus de ultieme toevoeging aan elke tuin of terras. Met de combinatie van duurzaamheid, kunstzinnige schoonheid en praktische voordelen, zal deze tafel al snel een onmisbaar middelpunt worden voor al jouw buitenactiviteiten. Dus, waar wacht je nog op? Breng je buitenruimte tot leven met een prachtige epoxy tuintafel en geniet van de bewonderende blikken van je gasten terwijl je samen onvergetelijke momenten deelt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag! 

tuintafel van epoxy maken

Epoxy tafels

Meer weten over een tuintafel van epoxy?

Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag!