✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Epoxy wanddecoratie voor jouw interieur

Ben jij op zoek naar een uniek interieurstuk? Denk dan eens aan epoxy wanddecoratie! Epoxy wanddecoratie is dé trend in moderne interieurdesigns. De unieke eigenschappen van de epoxyhars maken het mogelijk om levendige kleuren, intrigerende texturen en indrukwekkende diepte toe te voegen aan elke wand. Of je nu een minimalistisch interieur hebt of juist een meer eclectische stijl, onze epoxy wanddecoraties passen perfect bij elke smaak en voorkeur! Lees hier alles over de mogelijkheden.

epoxy wanddecoratie
epoxy wanddecoratie

Welke mogelijkheden biedt epoxy wanddecoratie?

Epoxy doet iets magisch met de ondergrond. Verrijk jouw wanddecoratie tot epoxy wanddecoratie. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Bij Cralini hebben we een aantal categorieën van onze epoxy wanddecoratie. 

Onze mogelijkheden epoxy wanddecoratie

Meesterwerk aan de muur

Een bekende categorie binnen epoxy wanddecoratie is een meesterwerk of ander kunstwerk ingieten in de epoxy. Zo hebben we al menig werk dat in het Rijksmuseum hangt in een wandobject ingegoten. Het ”Melkmeisje”, de “Nachtwacht” of “Bloemstilleven met Albasten Vaas”. Maar ook het schattige “Meisje in het Blauw”, de statige “Michiel de Ruyter” of de edele “Spinola” in vol ornaat zijn prachtige voorbeelden van een luxe toepassing van epoxy wanddecoratie. Natuurlijk kunnen ook kunstwerken naar eigen wens ingegoten worden in het magische goedje. Of documenten, foto’s of tekeningen van dierbaren, met epoxy wanddecoratie krijgen ze de plaats die ze verdienen. Bekijk voor inspirerende voorbeelden onze Inspired by Rijksmuseum-collectie.

Jouw eigen kunstwerk als epoxy wanddecoratie

Heb je een kunstwerk, al dan niet van eigen hand, en wil je het de diepte geven die epoxy het geven kan? Dit kunnen werkelijk alle varianten zijn die de kunstwereld biedt. Van doeken tot panelen, alles kan tot epoxy wanddecoratie worden verwerkt. Of ze nu van krijt, houtskool, acryl of andere materialen zijn gemaakt. Zolang er maar geen siliconen zijn gebruikt, dat stoot de epoxy namelijk af. De epoxy die door Cralini wordt gebruikt heeft zeer goede UV-bescherming. Dat houdt in dat vergeling maximaal tegen wordt gegaan. Zodoende kunt u uw epoxy wanddecoratie extra lang laten schitteren.

Acrylic Pouring aan de muur

Deze categorie van epoxy wanddecoratie is een wereld aan mogelijkheden op zichzelf. Deze toepassing van epoxy wanddecoratie is nog relatief onbekend, maar dit verandert snel. De verschillende technieken die op doek of paneel toegepast kunnen worden zijn namelijk oneindig. En uniek, niks is volledig repeteerbaar. Denk bij deze categorie aan fictief universum of sterrenhemel. Of gewoon een biologerend kleurenspel, stuk voor stuk unieke creaties. Waaiers in de meest bizarre kleurstellingen. Of bloemen die ontstaan uit schijnbaar achteloos uitgegoten kleuren. De meest bijzondere cellen die ontstaan tijdens de verschillende technieken. Epoxy wanddecoratie op z’n best. Helemaal als je bedenkt dat jij mede kunt bepalen. Welke kleuren er gebruikt moeten worden. Of je graag goudsporen, glitter, metallic-effecten wilt toepassen ja of nee. Deze manier van epoxy wanddecoratie is verbluffend mooi. Wist je trouwens dat we deze prachtige techniek ook in tafelbladen toepassen? Niet alleen je epoxy wanddecoratie, maar een setje met bijzettafel, salontafel. Wat jij maar wilt. Daarmee komen we automatisch in de volgende categorie van de epoxy wanddecoratie terecht. Hier gaan we aan de hand van jouw wensen kijken wat voor jouw interieur de mooiste variant is.

Wil je maatwerk voor jouw epoxy wanddecoratie?

Maatwerk is mogelijk! Aan de hand van jouw interieur, jouw wensen en de mogelijkheden kijken we samen hoe we jouw gedroomde object(en) werkelijkheid kunnen maken. En heb je andere ideeën, wensen of vragen; laat het ons weten. Wij staan nergens meer van te kijken. Zoals je begrijpt is deze categorie de verzameling van wat niet in een andere categorie epoxy wanddecoratie past, of een combinatie van dit alles is. Daag ons maar uit!

Bekijk onze prachtige epoxy tafels!

Epoxy wanddecoratie

Contact over jouw epoxy wanddecoratie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van epoxy wanddecoratie? We kunnen bij ons in het atelier en de showroom inspiratie geven. We kunnen ook via beeldbellen of bij jou thuis of op kantoor sparren over het ideale epoxy wanddecoratie. Appen kan, bellen kan. Neem gerust contact op!