✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

De zoektocht naar een echte eye-catcher leidde de klant naar ons atelier. Ze hadden een wens voor een epoxy tafel die niet alleen praktisch was, maar ook echt uniek is – iets wat niemand anders bezat. 

De houtsoort Suar past perfect bij deze wens, aangezien het bekend staat om zijn prachtige kleur en houtnerven. Maar pas wanneer de epoxy werd aangebracht, kwam de schoonheid van het hout tot leven. De tafel kreeg diepte en karakter, en een tropisch gevoel dat deed denken aan vakantie, terwijl het ook een gevoel van rust geeft.

De Deens ovale vorm van de tafel was een bewuste keuze, ontworpen om nabijheid te creëren. Het zorgt voor maximaal contact tussen degenen die eromheen zitten, waardoor gesprekken gemakkelijk gevoerd kunnen worden. 

Toen de klant de tafel voor het eerst zag staan in ons atelier, waren ze meteen verkocht. Het was precies wat ze zochten – een epoxy tafelblad dat hen het gevoel geeft van vakantie, omringd door rust en vrede. Ze waren volledig tevreden met het resultaat, wetend dat ze echt een unieke tafel hebben gevonden. 

In de woonkamer

Ook een een tropisch tafelblad van epoxy?

Ben jij ook op zoek naar een tafelblad dat jou een speciaal gevoel geeft? Laten we dan met elkaar in contact komen! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.