✓ Gratis geleverd aan huis ✓ Uniek handgemaakt in ons atelier in Apeldoorn ✓ Gespecialiseerd in exclusieve epoxy bladen ✓ Maatwerk mogelijk!

Een bureau op maat laten maken

Wil je graag een bureau op maat laten maken? Dan ben je bij Cralini op de juiste plek. Bij ons laat je jouw bureaublad op maat maken en kies je tegelijkertijd voor de beste kwaliteit. Het maakt niet uit of je een bureau nodig hebt voor je (thuis)kantoor, voor de kinderen of omdat je een goede gameplek nodig hebt; een goed en mooi bureau is een investering waard. Er zijn veel mogelijkheden voor het maken van een bureau op maat. Niet alleen als het gaat om de grootte van je bureau, maar ook als het gaat om de soorten bureaus. Om je te helpen bij het maken van deze keuze, hebben we een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Boomstamtafel epoxy

Diverse houtsoorten

Bij Cralini maken we bureaus van diverse houtsoorten. Je kunt kiezen uit de volgende opties: Suar: Als je kiest voor een bureaublad van suarhout dan kies je voor een sterke houtsoort. Ook krijg je een unieke eyecatcher, dankzij de natuurlijke kleuren en tekeningen. Eiken: Eikenhout is ook een sterke houtsoort. Bij een bureaublad van eikenhout kun je kiezen voor veel of weinig noesten en heb je keuze tussen een bureaublad met of zonder boomrand. MDF: MDF is een vezelplaat. Door het onder hoge druk samenpersen van houtvezels ontstaat deze vezelplaat. Het is een redelijk voordelige keuze en ideaal voor het maken van een bureaublad op maat. Naast de keuze uit diverse houtsoorten, heb je nog meer keuze! We kunnen alle bureaubladen (indien gewenst) afwerken met een kleur en een epoxylaag. De epoxylaag zorgt voor extra bescherming en het bureaublad krijgt direct een unieke uitstraling.

Een hoekbureau op maat

Heb je weinig ruimte, maar heb je nog wel een mooie hoek tot je beschikking? Dan is een hoekbureau een ideale keuze. Met een hoekbureau op maat zorg je ervoor dat je genoeg plek hebt voor alle werkmaterialen, zonder dat je bewegingsruimte verliest.

Een bureau onder een schuin dak

Wil je jouw nieuwe bureau op een plek met een schuin dak? Of slaapt je kind op zolder, waardoor je de ruimte ook nog eens goed moet benutten? Dan is een bureau op maat iets voor jou! We maken je nieuwe bureau zo dat je goed rechtop zit, en optimaal gebruik kunt maken van opbergmogelijkheden.

Een zwevend bureau op maat

Ben je op zoek naar een minimalistisch bureau? Dan is een zwevend bureau op maat de beste keuze. Je hebt op die manier geen last van poten en het heeft direct een moderne uitstraling. Een zwevend bureau is aan elke wand te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om je bureau te bevestigen aan een gipswand, zolang je dit op minimaal 3 punten kunt bevestigen.

Een bureau op maat laten maken

Andere Epoxy wensen?

Bekijk op deze pagina onze voorraad direct leverbare tafels. Liever iets op maat gemaakt? Neem contact op!